Bahçeşehir’de ‘29 Ekim’ coşkusu;

Bahçeşehir’de ‘29 Ekim’ coşkusu

Bahçeşehir Koleji Kastamonu Kampüsü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladı. Cumhuriyetin 99. yıldönümünü kutlamak için tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler okul bahçesinde bir araya geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar ve şiirlerle devam etti....

Bahçeşehir Koleji Kastamonu Kampüsü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladı. Cumhuriyetin 99. yıldönümünü kutlamak için tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler okul bahçesinde bir araya geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar ve şiirlerle devam etti. Bayraklarla süslenen okul bahçesini bayrağımızın rengi kırmızı-beyaz kıyafetlerle donatan öğrenciler ve öğretmenlerin Cumhuriyet coşkusu gözlerinden okunuyordu.

Büyük bir katılımla okul bahçesini dolduran davetliler, alkışlarla programa renk kattılar. Ortaokul öğrencilerinden oluşan tiyatro kulübü, sundukları “Cumhuriyeti Biz Böyle Kurduk” adlı oratoryo ile izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. 

Daha sonra Anadolu Lisesi öğrencilerinin sahne aldığı vals gösterisi ile devam eden bayram programında öğrenciler ayakta alkışlanıp, büyük bir beğeniyle gurur ve coşkuyu aynı anda yaşattılar. 

Okul korosunun seslendirdiği şarkılarla süren kutlamada, ilkokul öğrencilerinin sunduğu vals gösterisi de büyük beğeni topladı.

Kutlama programı hep bir ağızdan söylenen Cumhuriyet şarkıları ve marşlarla sona ererken, davetliler programı hazırlayan okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencileri tebrik ederek, teşekkürlerini iletti. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum