‘Çınar’a son görev;

‘Çınar’a son görev

Şehrimizin tanınmış esnaflarından Hacı Şerafettin Selvi, hayatını kaybetti. Şemsettin Selvi, İbrahim Selvi ve Dilruba Pencereci’nin babaları, Emin Pencereci, Nilüfer Selvi, Diş Hekimi Nagihan Selvi’nin kayınpederleri, merhum Şevket Selvi, Adurahmanpaşa Lisesinden emekli öğretmen merhum Sevgi Selvi, merhum Sevinç Coşkun ile Sevim Demircioğlu, Kuddisi Selvi ve Derya Selvi’nin ağabeyleri, Halıcılar Ticaret ortağı Cömert Selvi’nin amcası Şerafettin Selvi’nin cenazesi geçtiğimiz Cumartesi günü Nasrullah Camii’nde ikindi namazı sonrası İl Müftüsü Mustafa Bilgiç’in kıldırdığı cenaze namazının eski devlet hastanesi üstündeki aile mezarlığına defnedildi....

Şehrimizin tanınmış esnaflarından Hacı Şerafettin Selvi, hayatını kaybetti. Şemsettin Selvi, İbrahim Selvi ve Dilruba Pencereci’nin babaları, Emin Pencereci, Nilüfer Selvi, Diş Hekimi Nagihan Selvi’nin kayınpederleri, merhum Şevket Selvi, Adurahmanpaşa Lisesinden emekli öğretmen merhum Sevgi Selvi, merhum Sevinç Coşkun ile Sevim Demircioğlu, Kuddisi Selvi ve Derya Selvi’nin ağabeyleri, Halıcılar Ticaret ortağı Cömert Selvi’nin amcası Şerafettin Selvi’nin cenazesi geçtiğimiz Cumartesi günü Nasrullah Camii’nde ikindi namazı sonrası İl Müftüsü Mustafa Bilgiç’in kıldırdığı cenaze namazının eski devlet hastanesi üstündeki aile mezarlığına defnedildi.

Cenazeye; AK Parti Milletvekili Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, eski Bakanlarımızdan Murat Başesğioğlu, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, MHP İl Başkanı Emin Çınar, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ile çok sayıda siyasetçi, iş adamı esnaf ve vatandaşlar katıldı. Merhum Şerafettin Selvi’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum