Cumhuriyet resepsiyonuna yoğun katılım;

Cumhuriyet resepsiyonuna yoğun katılım

Türkiye Cumhuriyetimizin 99’uncu kuruluş yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Vedat Tek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi....

Türkiye Cumhuriyetimizin 99’uncu kuruluş yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Vedat Tek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Vali Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır’ın ev sahipliğindeki resepsiyona; AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Metin Çelik, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, il protokolü, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, şehit aileleri ve gaziler, siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı. Konuklarını salon girişinde karşılayan Vali Avni Çakır ile eşi Bahar Çakır, masaları tek tek dolaşarak misafirleriyle sohbet etti.

“ECDADIMIZ, BİZLERE EN GÜZEL MİRASI BIRAKTI”

Programda bir konuşma yapan Vali Çakır; “Cumhuriyetimiz 99 yaşında. İnşallah önümüzdeki yıl sağlıkla, huzurla, 100’ncü yılını kutlayacağız. Daha nice 100 yıllara inşallah. Gerçekten Kastamonu, Cumhuriyet’in kazanılmasında emsalleriyle ön plana çıkmış bir coğrafya. Dedelerimiz, ninelerimiz bizlere bırakacak en güzel mirası bırakmışlar. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hem dün hem de bugün vatanımızın savunulmasında şehadet şerbeti içen şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Kahraman gazilerimizi saygıyla anıyorum. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Türk Milleti. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerine yer verdi.

Program, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99’uncu yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pastasının kesimi ile son buldu. (Banu Tükmenoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum