Güneyde çıkış arıyoruz;

Güneyde çıkış arıyoruz

GMG Kastamonuspor, zirvenin ortağı konumunda olan İskenderun FK’ya konuk olacak. Zorlu karşılaşma yarın, Yeni Hatay Stadı’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak. Sahasında oynadığı 5 karşılaşmada 12 puan toplayan İskenderun FK ile 6 resmi karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen son üç maçını kaybeden GMG Kastamonuspor yarın kozlarını Hatay’da paylaşacak. Zorlu maç öncesinde GMG Kastamonuspor 11 puanla 14’ncü sırada yer alırken İskenderun FK 25 puanla averaj farkıyla 2’nci sırada bulunuyor....

GMG Kastamonuspor, zirvenin ortağı konumunda olan İskenderun FK’ya konuk olacak. Zorlu karşılaşma yarın, Yeni Hatay Stadı’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak. Sahasında oynadığı 5 karşılaşmada 12 puan toplayan İskenderun FK ile 6 resmi karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen son üç maçını kaybeden GMG Kastamonuspor yarın kozlarını Hatay’da paylaşacak. Zorlu maç öncesinde GMG Kastamonuspor 11 puanla 14’ncü sırada yer alırken İskenderun FK 25 puanla averaj farkıyla 2’nci sırada bulunuyor.

ÜMİT KARAN TAKIMIN BAŞINDA OLACAK

Hafta içi teknik direktörlük görevine Ümit Karan’ı getiren temsilcimizde Ümit Karan’ın yarın oynanacak müsabakada takımın başında olması bekleniyor.

2022-2023 sezonunda TFF 2’nci Lig’de mücadele etmeye başlayan Hatay temsilcisi kurduğu iddialı kadro ve topladığı puanlarla mücadelesi veriyor. Transefmarkt verilerine göre ligin en değerli 4’ncü kadrosuna sahip olan İskenderun FK kadrosunda Doğan Ateş, İrfan Başaran, Yasin Abdioğlu ve Ali Keten gibi isimleri bulunduruyor. 25.9 yaş ortalamasına sahip olan İskenderun temsilcisi bu sezon sahasında sadece 1 mağlubiyet gördü.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum