Araç Belediyesi, Kurumlar Turnuvası’na damga vurdu;

Araç Belediyesi, Kurumlar Turnuvası’na damga vurdu

Araç ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle ‘Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’ düzenlendi. Turnuvanın kazananı Araç Belediye Başkanlığı oldu. 12 takımla başlayan turnuvada final müsabakası Araç Belediye Başkanlığı ile Araç Emniyet Amirliği arasında oynandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada Araç Belediye Başkanlığı şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu. Araç Belediye müsabakayı 3-2’lik skorla kazanmayı bildi....

Araç ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle ‘Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’ düzenlendi. Turnuvanın kazananı Araç Belediye Başkanlığı oldu. 12 takımla başlayan turnuvada final müsabakası Araç Belediye Başkanlığı ile Araç Emniyet Amirliği arasında oynandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada Araç Belediye Başkanlığı şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu. Araç Belediye müsabakayı 3-2’lik skorla kazanmayı bildi.

Kapalı spor salonunda gerçekleşen turnuvada final maçı Araç Belediyesi ile Emniyet arasında oynandı. Çekişmeli geçen maçta 25-23, 26-28, 17-25, 25-21 skorlarla 2-2 biten setler sonucunda taybrek setini 15-12 kazanan Araç Belediyesi şampiyon oldu. Turnuva üçüncülüğü Hastane’yi yenen İğdir Ortaokulu’nun olurken, turnuvanın en centilmen takımı ise Ahmet Yesevi İlkokulu oldu.

Kupa ve madalya törenine Araç Kaymakamı Emin Cevat Tutar, Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Çağlar Öter, Hakim Mehmet Özdamar, Gençlik ve Spor Müdürü Muhsin Safran, Belediye Meclis Üyesi Tevfik Demir Özdemir ve Araç Belediyesi forma sponsoru RMS Tekstil sahibi Mehmet Ön katıldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum