İmam hatiplerin 110. yılı kutlandı;

İmam hatiplerin 110. yılı kutlandı

Daday'da imam hatip okullarının kuruluşunun 110’uncu yılı, düzenlenen etkinlikle kutlandı. Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti....

Daday'da imam hatip okullarının kuruluşunun 110’uncu yılı, düzenlenen etkinlikle kutlandı. Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Ahmet Tevfik Alaybeyoğlu yaptı. Öğrenciler günün anlam ve önemine Uygun şiirler okudu. Okul ilahi korosu, birbirinden güzel ilahileri seslendirdi. Ardından öğrenciler arasında bilgi yarışması düzenlenerek, sinevizyon gösterisi sunuldu. Ardından Daday Anadolu İmam Hatip Lisesinde uzun yıllar okul müdürlüğü yapan Selahattin Yücel ve öğretmen Şaban Cebeci, öğrenciler ile ilgili küçük bir söyleyişi yaparak bilgi tecrübe ve anılarını paylaştılar. Program bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi. (Serkan Yılmaz)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum