İlk ayçiçeği hasadı Vali Çakır’dan;

İlk ayçiçeği hasadı Vali Çakır’dan

Devrekani ilçesine bağlı Bozkoca Köyünde, patates ve ayçiçeği hasat şenliği düzenlendi. Şenlikte Vali Avni Çakır, biçerdövere binerek ilk ayçiçeği hasadını gerçekleştirdi. Program sonunda Devrekani Kaymakamlığı tarafından yapılan proje kapsamında çiftçilerin traktörlerine ücretsiz reflektör takıldı....

Hasat Şenliği’ne Vali Avni Çakır, Devrekani Kaymakamı Ahmet Coşkun, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yahnioğlu, Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, İlçe Ziraat Odası Başkanı Orhan İshakbeyoğlu ve kurum amirleri katıldı.

ÇİFTÇİLERİN TRAKTÖRLERİNE ÜCRETSİZ REFLEKTÖR TAKILDI

Programa Bozkoca Köyünde Rahmi Kırdı'ya ait patates tarlasında yapılan hasat ile başlandı. Tarla ziyareti sırasında Vali Çakır ve misafirlere haşlanmış Devrekani patatesi ikram edildi. Patates Tarla Hasat Şenliğinin ardından Devrekani'de bu sene ekimine başlanan ayçiçeğinin hasat şenliğine geçildi. Vali Avni Çakır biçerdövere binerek ilk ayçiçeği hasadını gerçekleştirdi. Çiftçilerle sohbet eden Vali Çakır, tüm çiftçilere bol ve bereketli bir hasat dönemi dileklerini iletti. Hasat şenliği sonrasında Devrekani Kaymakamlığı tarafından yapılan proje kapsamında çiftçilerin traktörlere ücretsiz reflektör takıldı. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum