DHL Lojistik’ten Taşköprü’ye giysi ve kırtasiye yardımı;

DHL Lojistik’ten Taşköprü’ye giysi ve kırtasiye yardımı

Uluslararası DHL Lojistik firması tarafından Taşköprü ilçemizin köklü eğitim kurumlarından Atatürk Ortaokulu’nda öğrencilere giysi, kırtasiye ve bilgisayar yardımında bulunuldu....

Uluslararası DHL Lojistik firması tarafından Taşköprü ilçemizin köklü eğitim kurumlarından Atatürk Ortaokulu’nda öğrencilere giysi, kırtasiye ve bilgisayar yardımında bulunuldu.

DHL Sosyal Sorumluluk Komitesi öncülüğünde çalışanlardan sağladığı katkılarla elde edilen yardımlar, Komite Başkanı Nejdet Güngör ve Komite Üyesi Melisa Bozacı tarafından Atatürk Orta Okulu’nda öğrencilere takdim edilmek üzere okul idaresine teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan DHL Sosyal Sorumluluk Komitesi Başkanı Nejdet Güngör, DHL Global Yaşam Sorumlulukları hedefleri doğrultusunda her yıl düzenli olarak çevre, eğitim ve insani yardımlar yaptıklarını, bu kapsamda bu yılda Taşköprü ilçesinin köklü eğitim kurumlarından Atatürk Orta Okulu’nda DHL Lojistik firması çalışanları olarak topladıkları yardımı öğrencilere takdim edilmek üzere okul idaresine teslim ettiklerini kaydetti. Güngör ayrıca, DHL komite üyeleri ve çalışanlarına desteklerinden dolayı, okul idaresine ise vesile olmalarından dolayı teşekkür etti. Okul idaresi ise duyarlı davranışlarından dolayı DHL firmasına, yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür etti. (Hamza Sefa Yılmaz)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum