‘Hizmetimiz yaz-kış, 7-24 devam edecek’;

‘Hizmetimiz yaz-kış, 7-24 devam edecek’

Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, kaymakamlığa bağlı Atlı Terapi ve Model Binicilik Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenlendi. Yıldırım burada yaptığı konuşmada; “Atlı Terapi Merkezi’mizde özel bireylere yönelik faaliyetlerde bulunuyoruz. Onların kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Onların atlarla iç içe olduklarında kendilerine olan öz güvenlerinin arttığını gözlemledik. Bu anlamda kendilerini teşvik etmek istiyoruz. Bunun yanı sıra Daday’da gençlerin atlarla, doğayla iç içe olması için Milli Eğitimle Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yürüttüğü projeler kapsamında gençlik kamplarıyla entegre olmuş durumdayız. Burada kış sezonunda da açık olacak, 7-24 hizmetimiz sürecek” ifadelerine yer verdi....

Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, kaymakamlığa bağlı Atlı Terapi ve Model Binicilik Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenlendi. Yıldırım burada yaptığı konuşmada; “Atlı Terapi Merkezi’mizde özel bireylere yönelik faaliyetlerde bulunuyoruz. Onların kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Onların atlarla iç içe olduklarında kendilerine olan öz güvenlerinin arttığını gözlemledik. Bu anlamda kendilerini teşvik etmek istiyoruz. Bunun yanı sıra Daday’da gençlerin atlarla, doğayla iç içe olması için Milli Eğitimle Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yürüttüğü projeler kapsamında gençlik kamplarıyla entegre olmuş durumdayız. Burada kış sezonunda da açık olacak, 7-24 hizmetimiz sürecek” ifadelerine yer verdi.

Kaymakam Ayşegül Yıldırım’ın ev sahipliğindeki basın toplantısı; Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, İlçe Özel İdaresi Müdürü Bahattin Tiftik, Kastamonu Üniversitesi Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü Programı öğretim üyeleri ve öğrencilerinin de katılımı ile Daday Atlı Terapi ve Model Binicilik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

YILDIRIM; “ÖZEL BİREYLERE YÖNELİK FAALİYETLERDE BULUNUYORUZ”

Merkez ile ilgili devam eden ve yapılan çalışmalar hakkında konuşan Daday Kaymakamı Yıldırım tesiste birçok sosyal proje ve faaliyetin olduğunu vurgulayarak; “Atlı Terapi ve Model Binicilik Merkezi’mizde atlı terapi alanı olarak özel bireylere yönelik faaliyetlerde bulunuyoruz. Onların kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Aynı zamanda model binicilik tesisi olarak Daday’a atçılık anlamında büyük bir katkı sağlamaktayız. Burada 7/24 hizmet vermekteyiz. Tesisimizde kafeterya hizmetimiz de bulunuyor. Bunun yanında bir de konaklama faaliyetleri için ileride bir proje gerçekleştirmek istiyoruz. Atlı terapi merkezimizde sosyal faaliyetlerimiz, sosyal projelerimiz devam etmekte. Burada özel bireylere yönelik onların kişisel gelişimlerine, kendilerine olan özgüvenlerini artırması yönünde projeler gerçekleştirmekteyiz. Onların atlarla iç içe olduklarında kendilerine olan öz güvenlerinin arttığını gözlemledik, kendilerini teşvik etmek istiyoruz. Faaliyetlerimiz bu anlamda devam etmekte” diye konuştu.

“DADAY’I TÜM TÜRKİYE’YE TANITMAK İSTİYORUZ”

Kaymakam Yıldırım konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Daday’da gençlerin atlarla, doğayla iç içe olması için Milli Eğitim’le, Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın yürüttüğü projeler kapsamında gençlik kamplarıyla entegre olmuş durumdayız. Burası kış sezonunda da açık olacak, 7/24 hizmetimiz sürecek. Daday’ımız doğası ve at cenneti olarak biliniyor. Daday Kaymakamlığı olarak Atlı Terapi Merkezi’mizde sosyal sorumluluk projelerine öncü olmak istiyoruz. Bu kapsamda elimizden gelen bütün gayreti sarf ediyoruz. Daday’ı tüm Türkiye’ye tanıtmak istiyoruz. Burada böyle güzel bir tesisimizin olması ve herkesin gelip görmesini, Türkiye’nin de bilmesini, görmesini istiyoruz. Daday hafta sonları çok fazla turist çeken bir ilçe. Nüfusu haftasonu 2-3 katına kadar da çıkabiluyor. Hafta sonları hem at binmek isteyenler, hem de meşhur etli ekmeğimizi tatmak için çok fazla turist ve vatandaşlarımız ilçemize ziyarete geliyor. Yaz-kış olarak ayırmak istemiyoruz. Bütün mevsimlerde hizmet vermek istiyoruz. Tesisimizde hem açık hem de kapalı manej alanımız bulunmaktadır. Bu yüzden kapalı manejimiz ile kış aylarının olumsuz hava şartlarından etkilenmeden de hizmet vermeye devam edebiliyoruz. Tüm yerli ve yabancı turist ve vatandaşlarımızı Daday’a bekliyoruz.” (Emre Çevikoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum