Eğitim Bir-Sen’de devir-teslim töreni;

Eğitim Bir-Sen’de devir-teslim töreni

Eğitim Bir-Sen Kastamonu Şubesi’nin geçtiğimiz günlerde yapılan 5. olağan genel kurulunda 154 delegeden 133 delegenin katılımıyla gerçekleştirilen seçimle güven tazeleyen Orhan Sancaktaroğlu, yeni yönetim kurulu, denetleme ve disiplin kurulu başkanları, geçtiğimiz akşam önceki dönem yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulu başkanı ile bir araya geldi. Yönetimde görev alan önceki dönem yönetim kurulu üyelerine ve denetleme kurulu başkanına başarılı hizmetlerinden dolayı plaket verilerek teşekkür edildi....

Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu, önceki dönem yönetim kurulu üyeleri ile gidilmedik ne bir ilçe ne de bir okul bırakmadıklarını dile getirerek; “Üyelerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi. Yeni dönemde de yönetim kurulu üyeleri ile hizmetlerin aynen devam edeceğini belirten Sancaktaroğlu; “Yönetim, denetim ve disiplin kurullarında görev alan, sendika teşkilatına üye olan tüm yol arkadaşlarımızla bu kutlu yürüyüşün tüm camiamıza hayırlı olması temenni ederim” diye konuştu.

Şube Denetleme Kurulu Önceki Dönem Başkanı Ebubekir Yiğit, 3 dönemdir sendikanın çeşitli organlarında görev alarak devam ettirdiği görevini yeni dönem Denetleme Kurulu Başkanı Volkan Saygılı’ya ve yönetim kurulu üyelerine devretmenin mutluluk verici olduğunu belirtti.

Önceki dönem yönetim kurulu üyeleri Abdullah Yağız, Muhammed Cebecioğlu, Uğur Kirenci, Ömer Faruk Doğanoğlu ve Selman Gökkaya da; görev aldıkları süre boyunca çok güzel çalışmalara imza attıklarını, üyelerin her daim yanında olduklarını ifade ederek, yeni yönetimde görev alan Serdar Apracı, Serkan Bilir, Uğur Bal, Cengiz Küçük, Cemalettin Çınar ve Turan Yiğit’e hayırlı olsun temennilerinde bulundu. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum