‘Bu komediye bir son verin’;

‘Bu komediye bir son verin’

Geçtiğimiz günlerde Tosya ilçesini ziyaret eden AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, incelemeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağı’ı telefonla arayarak ilçeye cezaevi yapılmasını talep etmiş, Bakan Bozdağ da hemen çalışmalara başlanması için talimat verdiğini duyurmuştu....

Cezaevi konusunun iktidar temsilcileri tarafından bir müjde olarak duyurulduğunu savunan Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanı İbrahim Demir; “Tosya’da telefonla iş bitirme tiyatrosuna son verilsin artık” dedi.

“ARTIK İLÇEMİZİN GERÇEK SORUNLARI İLE İLGİLENELİM”

AK Parti Tosya İlçe Başkanlığının öncelikli bir sorun olarak gördüğü cezaevi talebiyle ilgili yazılı açıklama yapan Demir, şunları kaydetti; “Ne yazık ki rahmetli Erbakan Hocamızın ağır sanayi hamlesi ve binlerce fabrikayı 3-5 müteahhide peşkeş çekip, yerlerine AVM yapan anlayış, bugün ilçemizde cezaevi müjdesi vermeye kalkıyor ve AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı bunu sevinçle karşılıyor. Aziz milletimize milli görüş sözü veriyoruz; sizinle sizden görünüp bu ülkenin kaynaklarını imtiyazlı holdinglere aktarıp rahmetli Erbakan Hocamızın yaptığı fabrikaları özelleştirip bu milletin alın teri ile kazandığını sömürerek sosyal yardıma muhtaç hale getiren bu sistemi engelleyip önce millet diyen sistemle değiştireceğiz. AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü’nün geçtiğimiz günlerde Tosya İlçe Teşkilatı ziyaretinde İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci’nin cezaevi talebi doğrultusunda sayın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı arayıp Tosya ilçesine cezaevi sözü alması, zihinlerin ne derece gerçeklerden uzaklaştığını göstermektedir. Vatandaşımızın her gün zamlarla ve ekonomik krizle boğuştuğu ve bir telefon ile çözülen Tosya Devlet Hastanesinde yaşanan sorunların devam ettiği, doktorun olmadığı hastaneye verilen B sınıfının akıbetinin belli olmadığı bu dönemde cezaevi açılması muhabbeti nereden çıktı? Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanlığı olarak artık bir telefonla iş bitirme tiyatrosuna son verelim ve ilçemizin gerçek sorunları ile ilgilenelim.”

“TOSYA’NIN BUNCA SORUNU VARKEN…”

“Şimdi AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci’ye, teşkilata sormak isteriz;

1. Aylar öncesinden sayın İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun Bozkurt ilçesi ziyaretinde bir telefon ile müjdesini vermiş olduğunuz Tosya Devlet Hastanesinin sorunları çözüldü mü? Yine birkaç hafta önce yaptığınız ‘hastanenin B sınıfına geçmesi hemen öyle birkaç ayda olacak iş değil en az 1 kaç seneyi alır’ yönündeki açıklamanız ne derece gerçeği yansıtıyor? Biz araştırdık ki bizimle aynı nüfusa sahip Boyabat Hastanesi C sınıfından B sınıfına geçiş süreci ve hastanenin eksiklerinin tamamlanması 6 ay gibi kısa sürede tamamlandı. Şimdi Tosya Devlet Hastanesinde bu süreç niçin 1 kaç seneyi bekliyor?

2. Tosya TOKİ konutlarında yaşanan sıkıntılar nedir? 3. TOKİ konutlarının hak sahiplerine devri Temmuz ayında olması gerekirken Kasım ayının yaklaştığı bu günlerde TOKİ konutları hak sahiplerine neden teslim edilmedi. Ayrıca Cumhurbaşkanımızın açıkladığı sosyal konut projesinde Tosya ilçesi 4. TOKİ olarak yer almadı. Açıklamalarda Üçolukları Orman Deposu hep gündemde tutuluyor son durum nedir?

3. Tosya Organize Sanayi Bölgesi’nin genişletilmesi yönünde gelişmeler nedir? Mahkeme süreci ve kamulaştırma süreci ne durumda? Tosya OSB’nin genişleme sürecinin 3-5 yılı bulacağı yönünde açıklamalar ne derece gerçeği yansıtmaktadır?

4- Tosya ilçesinin en büyük sorunu durumuna gelen ve son günlerde okul çağına kadar inen uyuşturucu konusunda yaptığınız ziyaretlerde Tosya ilçesine Narkotik Şube kurulması yönünde yapmış olduğunuz açıklamaya rağmen Narkotik Şube neden açılmadı?

Cezaevi konusunda son olarak şunu ifade etmek isteriz; Tosya ilçesi sanayi ve ticarette hedefleri olan bir ilçe. Sayın Köylü’nün Tosya’ya cezaevi istemiş olması memleketin gerçek sorunlarından haberdar olmadığını göstermektedir. Hakkı Köylü’nün okul arkadaşı Adalet Bakanından teamüllere uymayan bir şekilde istemesini, bunun ardından salonda bulunan AK Parti Tosya İlçe Teşkilatının ve başkanının büyük bir keyifle bu komediyi alkışlamasını anlamakta zorluk çekiyoruz. Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanlığı ve teşkilatı olarak AK Parti ilçe başkanı ve teşkilatına artık bu telefon ile iş bitirme ve müjde verme tiyatrosuna son vermesini, halkımızın gerçek sorunları ile ilgilenmesi çağrısında bulunuyoruz.” (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum