‘Dikkat çeken bir takım olduk’;

‘Dikkat çeken bir takım olduk’

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi KHS Teknik Direktörü Mesut Okumuş, geçtiğimiz haftasonu Boyabat 1868 karşısında aldıkları 3-0’lık galibiyet ve grup liderliğini değerlendirdi....

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi KHS Teknik Direktörü Mesut Okumuş, geçtiğimiz haftasonu Boyabat 1868 karşısında aldıkları 3-0’lık galibiyet ve grup liderliğini değerlendirdi. 

Okumuş: “Dikkat çeken bir takım olduk. Artık daha çok çalışmamız gereken bir seviyeye geldik. Biz onlara önlem alırken artık rakiplerin önlem alacağı bir seviyeye geldik. Bu yüzden daha çok çalışmamız gerekiyor. Takım olarak iyi bir durumdayız. Sahada mücadele etmezsek, birlik beraberlik içinde oynamazsak bizim işimiz zor; herkes bunun bilincinde. Biz takım halinde oynuyoruz, golleri de takım halinde atıyoruz. Oyuncuya bağlı, bireysel bir oyun sistemimiz yok. Beklediğim bir durum değildi. Boyabat’tan sonraki en zor fikstür bizimdi. Hala da o zorlu fikstürün içindeyiz. Oyuncu potansiyelimizi biliyoruz. Potansiyelimizi yansıtabildiğimiz takdirde az hasarla bu süreci atlatacağımızı düşünüyorduk, bu da şu an itibariyle gerçekleşti” dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum