Küçüksu’da temizlik;

Küçüksu’da temizlik

Kastamonu Kamp Kulübü üyeleri, Taşköprü’deki Küçüksu Mesire Alanında, çevre temizliği yaparak, farkındalık oluşturdu. Taşköprü Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören öğrencilerden oluşan kulüp üyeleri, birçok vatandaşın ziyaret ettiği ve piknik yaptığı Küçüksu Mesire Alanında, hem eğlendi hem de çevre temizliği yaptı....

Kastamonu Kamp Kulübü üyeleri, Taşköprü’deki Küçüksu Mesire Alanında, çevre temizliği yaparak, farkındalık oluşturdu. Taşköprü Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören öğrencilerden oluşan kulüp üyeleri, birçok vatandaşın ziyaret ettiği ve piknik yaptığı Küçüksu Mesire Alanında, hem eğlendi hem de çevre temizliği yaptı.

“AMACIMIZ; TAŞKÖPRÜ VE GÜZELLİKLERİNE SAHİP ÇIKMAK”

Kastamonu Kamp Kulübü Başkanı Yusuf Aşar, yaptığı açıklamada; “21 üyemizle birlikte Taşköprü Küçüksu Mesire Alanında gerçekleştirdiğimiz etkinlikte çevreyi tanıma, doğa temizliği, piknik, müzik eğlencesi, doğa yürüyüşleri ile birbirinden güzel aktiviteler yaptık. Kamp Kulübü olarak amacımız hem üyelerimizle birlikte aktiviteler yapmak hem de Taşköprü ve güzelliklerine sahip çıkmak ve korumak. Kulüp olarak Taşköprü ve güzelliklerine sahip çıkıp üyelerimizle birlikte daha birçok aktiviteleri yapmaya devam edeceğiz” dedi. (Taşköprü Postası)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum