Kronospan, İntermob 2022’nin gözdesi oldu;

Kronospan, İntermob 2022’nin gözdesi oldu

Kastamonu ekonomisinin can damarlarından Kronospan Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., İntermob 2022, 24. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’nda boy gösteriyor. Kronospan standı, fuarı ziyaret edenlerin büyük ilgisiyle karşılaştı....

Kastamonu ekonomisinin can damarlarından Kronospan Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., İntermob 2022, 24. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’nda boy gösteriyor. Kronospan standı, fuarı ziyaret edenlerin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri sektörleri ile mobilya yan sanayi sektörünün önemli buluşmalarından WoodTech ve İntermob Fuarları TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir kez daha eş zamanlı olarak kapılarını açtı. Toplam 14 salonda gerçekleşen ve 26 Ekim’e kadar açık kalacak olan fuar, ilk günden ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Reed TÜYAP Fuarcılık tarafından Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD), Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği (MAKSDER), Avrupa Ağaç İşleme Makinesi İmalatçıları Federasyonu (EUMABOIS) iş birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilen WoodTech-35. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve İntermob - 24. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı önceki yıllarda olduğu gibi 14 salonun hepsi dolu olarak, 22 Ekim’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. İlk günden yoğun ilgi gören fuarları, 120’ye yakın ülkeden 60 binin üzerinde nitelikli sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

60 BİNİN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ BEKLENİYOR 

Geçtiğimiz yıl fuarlara 26 ülkeden 584 firma ve firma temsilciliği katılırken, 10 bini 112 ülkeden yurtdışı ziyaretçi olmak üzere toplam 52 bin ziyaretçi ağırlandı. Bu sene 425 marka, 673 firma ve firma temsilciliğinin katıldığı fuarlarda 20’nin üzerinde ülkeden alım heyeti yer alacak. Almanya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Fas, Filistin, Gürcistan, Irak, Kosova, Libya, Lübnan, Kuzey Makedonya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Rusya, Sırbistan, Tunus, Ukrayna, Ürdün gibi ülkeler başta olmak üzere birçok farklı ülkeden ziyaretçi beklenen fuarları son güne dek 60 binin üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

BUSİNESS CONNECT PROGRAMI İLE POTANSİYEL MÜŞTERİLER, YENİ İŞ ORTAKLARI BİR TIK UZAKTA

WoodTech ve İntermob fuarları, fiziki ve online olarak hibrit formda düzenleniyor. Katılımcılar ve ziyaretçiler hem fiziksel olarak fuarda hem de online platform üzerinden karşılıklı görüşebiliyorlar. WoodTech ve İntermob Hybrid+ kapsamında sunulan online iş ağı platformu Business Connect üzerinden katılımcı ve ziyaretçiler, dijital ortamda bir araya gelebiliyor, görüşme ayarlayabiliyor ve iletişimlerini buradan sürdürebiliyorlar. Business Connect Programı sayesinde katılımcı ve ziyaretçiler, karşılıklı olarak birbirlerinin online profillerini görüntüleyebiliyor, fuar alanında ve dijital platformda yapacakları toplantılar için birbirlerine istek gönderebiliyor, birebir görüntülü görüşme yapabiliyorlar. Ziyaretçiler, Tüyap’ın dijital platformu GLOBAL üzerinden ilgilendikleri ürünleri ve hizmetleri kolayca filtreleyip, doğru ürüne ve firma yetkilisine ulaşabiliyorlar. Fuarlar yarın akşam 17.00’ye kadar ziyaret edilebilecek. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum