TOKİ tanıtım tırı bugün Kastamonu’da;

TOKİ tanıtım tırı bugün Kastamonu’da

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen “Sosyal Konut Projesi” kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Arsam” tanıtım tırı, bugün Kastamonu’da vatandaşlar ile buluşacak....

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen “Sosyal Konut Projesi” kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Arsam” tanıtım tırı, bugün Kastamonu’da vatandaşlar ile buluşacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen “İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Arsam” projesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştiriliyor. Projenin tanıtılması amacıyla şehir şehir gezen “İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Arsam” tanıtım aracı ilk olarak Ankara’da kurulmuştu. “İlk Evim, İş Yerim, İlk Evim Arsa Tanıtım Tırı” bugün Cumhuriyet Meydanı’nda Kastamonulularla buluşacak.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan “İlk Evim, İş Yerim, İlk Evim Arsa” Projesi kapsamında ülke genelinde 250 bin sosyal konut, 1 milyon konut arsası ve 10 bin işyeri tahsis edilecek. Kastamonu özelinde ise; 1118 sosyal konut, 1750 konut arsası ve 100 işyeri teslim edilecek. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum