İlaç gibi gelecek;

İlaç gibi gelecek

Sağlık Bakanlığı tarafından Kastamonu'ya 14 uzman tabip ve 1 tabip olmak üzere toplam 15 doktor kadrosu açıldı. Atanacak doktorlar 27 Ekim’de çekilecek kura ile belirlenecek....

Sağlık Bakanlığı tarafından Kastamonu'ya 14 uzman tabip ve 1 tabip olmak üzere toplam 15 doktor kadrosu açıldı. Atanacak doktorlar 27 Ekim’de çekilecek kura ile belirlenecek.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik tarafından yapılan açıklamaya göre doktor kadrosu dağılımları şöyle; Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi'ne; 1 romatoloji uzmanı, 1 plastik cerrahı uzmanı, 1 kalp damar cerrahi uzmanı, 1 beyin ve sinir cerrahi uzmanı, 1 ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 anestezi uzmanı. Taşköprü Devlet Hastanesi'ne; 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı. Tosya Devlet Hastanesi'ne; 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı. Şenpazar Devlet Hastanesi'ne; 1 aile hekimi uzmanı. Doğanyurt Devlet Hastanesi'ne; 1 Tabip. Kastamonu Fizik Tedavi Hastanesi'ne; 1 fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı. Kastamonu Adli Tıp Şube Müdürlüğüne; 1 adli tıp uzmanı. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum