Eğitim projelerine ‘Şirin’ dokunuş;

Eğitim projelerine ‘Şirin’ dokunuş

Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, son 2 yıl içerisinde hazırladığı 10 proje sayesinde Kastamonu ve Daday ilçesine toplamda 963 bin liralık kaynak kazandırdı....

Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, son 2 yıl içerisinde hazırladığı 10 proje sayesinde Kastamonu ve Daday ilçesine toplamda 963 bin liralık kaynak kazandırdı.

Kastamonu’da şube müdürlüğü yaptığı sırada 2020 yıllında Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Ahmet Şirin, hazırladığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Daday İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttüğü sırada 10 projenin hazırlanarak hayata geçirilmesini sağlayan Ahmet Şirin, bu sayede hem Kastamonu hem de Daday ilçesine 963 bin liralık kaynağı da kazandırmış oldu.

PROJE VE AKTARILAN KAYNAKLAR

Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin’in hazırladığı projeler ve aktarılan kaynaklar şöyle oluştu: “Hayırseverden Tablet Projesi (HATAP) çerçevesinde 120 bin TL, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Teknik Desteği Eğitim Tarihi Müzesi projesi 67 bin TL, İçişleri Bakanlığı destekli Doğada Atlı Terapi Projesi 97 bin TL, İçişleri Bakanlığı destekli 2022 yılı Özel Bireyler Atlı Terapi Merkezinde Projesi 107 bin TL, Daday Hayatboyu Öğrenme Şenliği 60 bin TL, Telafide Ben De Varım Projesi Eğriceova Yaylası Şenliği 20 bin TL, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Mesleki Eğitimde Kapasite Geliştirme Teknik Destek Projesi 50 bin TL, ayrıca Kastamonu’da il merkezinde İçişleri Bakanlığı onaylı Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği Muhtarlar Gelişiyor Kastamonu Değişiyor Projesi 251 bin TL, İçişleri Bakanlığı onaylı Kastamonu İmam Hatipliler Derneği Genç Gönüllüler Projesi 67 bin TL, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilen ve halen Kastamonu’da il merkezinde uygulanmakta olan KÖÖGDER’nin projesi de 124 bin lira.”

Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin tarafından Mesleki Eğitimde Kapasite Geliştirme Destek Programına Şehit Ümit Demirci Çok Programlı Anadolu Lisesi için sunulan projede Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından kabul edildi. Proje çerçevesinde Kastamonu’dan 3 ve Sinop’tan 1 projenin desteklenmeye hak kazandığı programda KUZKA tarafından katılımcılara e-ticaret, girişimcilik, takım çalışması, liderlik, proje döngüsü ve proje yazma konularında eğitimleri içeren teknik destek sağlanacak. (Serkan Yılmaz)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum