‘Okullar talep etsin, hazırım’;

‘Okullar talep etsin, hazırım’

Halime Çavuş Özel Eğitim Anaokulu’nda, velilere yönelik bir seminer düzenlendi. Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. İşyeri Hekimi Dr. Çağlar Yüksel, Okul Müdürü Erol Çelikel ve Öğretmen Müyesser Özkan’ın daveti üzerine velilere yönelik verimli geçen bir seminer düzenlediklerini duyurdu. Program kapsamında, özel gereksinim gerektiren çocukların ailelerinin karşılaştıkları sorunlar ve bunlarla baş edebilme yöntemleri, akılcı ilaç kullanımı ve evde yaşanan kazalarda ilk yardım konuları ele alındı. Çağlar Yüksel, seminer programına katılan aileler ve bu imkanı sağlayan yetkililere teşekkür etti....

Halime Çavuş Özel Eğitim Anaokulu’nda, velilere yönelik bir seminer düzenlendi. Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. İşyeri Hekimi Dr. Çağlar Yüksel, Okul Müdürü Erol Çelikel ve Öğretmen Müyesser Özkan’ın daveti üzerine velilere yönelik verimli geçen bir seminer düzenlediklerini duyurdu. Program kapsamında, özel gereksinim gerektiren çocukların ailelerinin karşılaştıkları sorunlar ve bunlarla baş edebilme yöntemleri, akılcı ilaç kullanımı ve evde yaşanan kazalarda ilk yardım konuları ele alındı. Çağlar Yüksel, seminer programına katılan aileler ve bu imkanı sağlayan yetkililere teşekkür etti.

Yüksel; “Bu gibi organizasyonların daha sık yapılması gerektiğini düşünüyorum. Diğer okullarımızdan da talep olması halinde memnuniyetle programlara katılabilirim” dedi. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum