Kaymakçı ile Kronospan bir araya geldi;

Kaymakçı ile Kronospan bir araya geldi

Avusturya Milli Günü tören ve resepsiyonu Ankara’da gerçekleştirildi. Programa Kastamonu’dan Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su H. Akgün Okay ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gülamoğlu da katıldı. Özel davetli olarak programda bulunan Okay ve Gülamoğlu, Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı hemşehrimiz Faruk Kaymakçı ile Avusturya Ankara Ticari Ateşesi Dr. Christian Maier ile bir araya geldi....

Avusturya Milli Günü tören ve resepsiyonu Ankara’da gerçekleştirildi. Programa Kastamonu’dan Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su H. Akgün Okay ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gülamoğlu da katıldı. Özel davetli olarak programda bulunan Okay ve Gülamoğlu, Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı hemşehrimiz Faruk Kaymakçı ile Avusturya Ankara Ticari Ateşesi Dr. Christian Maier ile bir araya geldi.

Buluşmada Kronospan Kastamonu tesisi ve Kastamonu ile ilgili bilgi veren Okay, Büyükelçi Johannes Wimmer’in önümüzdeki haftalarda Kastamonu’ya yapmayı planladığı ziyaret hakkında bilgi verdi. Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı hemşehrimiz Faruk Kaymakçı’da, Büyükelçi’nin Kastamonu ziyaretinde bulunmaktan büyük mutluluk duyacağını da sözlerine ekledi. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum