Rozetlerini İl Başkanı Katar taktı;

Rozetlerini İl Başkanı Katar taktı

Taşköprü'de Yavuç Köyü Muhtarı Savaş Dev, beraberindeki 80 kişiyle birlikte İYİ Parti'ye katıldı. Rozetini İl Başkanı Ahmet Katar'ın taktığı genç muhtar Savaş Dev, İYİ Parti'ye katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti....

Taşköprü'de Yavuç Köyü Muhtarı Savaş Dev, beraberindeki 80 kişiyle birlikte İYİ Parti'ye katıldı. Rozetini İl Başkanı Ahmet Katar'ın taktığı genç muhtar Savaş Dev, İYİ Parti'ye katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

“TAŞKÖPRÜ’DE CESURLAR İKTİDAR OLACAK”

Konu ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar şu sözlere yer verdi: “Kıymetli muhtarımıza ve kendisiyle beraber partimize katılan tüm hemşehrilerimize aramıza hoş geldiniz diyorum. Bildiğiniz gibi çok zor şartlarda kurulmuş ve mücadele vermiş bir siyasi parti olarak kendimizi Cesurlar Hareketi olarak tanımlıyoruz. Artık cesurlar hareketi, Taşköprü 80 kişi daha fazla. Taşköprü'de cesurlar iktidar olacak. Taşköprü İYİ olacak. Bundan en ufak şüphemiz yok. İlçe Başkanımız Hüseyin Özmen başta olmak üzere bu katılımlarda emeği geçen tüm teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum.” (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum