Nur ve Ertuğrul dünyaevine girdi;

Nur ve Ertuğrul dünyaevine girdi

İstanbul Reha Kelepçe firmasında görevli Burhan Kılıç ve eşi Tenasüp Kılıç’ın kızları İhsangazi Meslek Yüksek Okulu Harita Kadastro Bölümü mezunu Gamze Nur Kılıç ile Koç Oto LPG firması sahibi Mehmet Koç ve eşi Nurcan Koç’un oğulları Ertuğrul Koç, Grand Moni De Luxe Salonu’nda düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi....

Gamze Nur ve Ertuğrul çiftinin nikâhını Kastamonu Belediyesi Nikah Memuru İbrahim Erhan kıyarken, şahitliklerini ise AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, MHP İl Başkanı Emin Çınar, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, önceki dönem Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Belediye Meclisi Üyesi işadamı Zeki Kebeci, AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Faruk Özdemir, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur ve Şeker-İş Şube Başkanı Ali Çuhadaroğlu yaptı.

Düğün törenine şahitlerden başka sanayi esnafı, bazı işadamları, STK başkan ve yöneticileri ile Kılıç ve Koç ailelerinin çok sayıda dost ve yakınları katıldı. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum