TEB’den örnek davranış;

TEB’den örnek davranış

Türk Eczacılar Birliği (TEB) tarafından, dün Ankara’da düzenlenecek olan Büyük Eczacı Mitingi, Bartın Amasra’daki maden faciasının ardından ertelendi. Miting için hazırlanan 60 bin kumanya ise, maden faciasının yaşandığı Bartın’daki yetkililere ulaştırılmak üzere Ankara Valiliğine teslim edildi....

Türk Eczacılar Birliği, Bartın’da, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü’nde 41 madencinin şehit olduğu maden faciasının ardından yaptığı yazılı açıklamayla, uzun süredir hazırlığı içinde oldukları Büyük Eczacı Mitingini ertelediklerini duyurmuştu. Mitingde katılımcılara dağıtılmak üzere hazırlanan 60 bin kumanya ise, Bartın'a gönderilmek üzere Ankara Valiliği'ne teslim edildi. Türk Eczacılar Birliği, Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde de büyük bir özveriyle, Gezici Ecza Tırı ile bölgedeki afetzedelere yardım eli uzatmıştı. TEB, ateşin düştüğü Bartın’da da vatandaşları yalnız bırakmadı.

Türk Eczacılar Birliği'nden yapılan açıklamada; "Bir daha böyle acıların yaşanmaması dileğiyle bir kez daha Bartın'a ve tüm milletimize geçmiş olsun" denildi. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum