Vali Çakır’dan Cide çıkarması;

Vali Çakır’dan Cide çıkarması

Vali Avni Çakır, Cide ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Cide programı kapsamında, ilk olarak Kaymakam Tuncay Karataş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Çakır, ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti....

Vali Avni Çakır, Cide ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Cide programı kapsamında, ilk olarak Kaymakam Tuncay Karataş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Çakır, ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlçedeki ziyaretlerini sürdüren Çakır, devamında sırasıyla Cide Devlet Hastanesi, kadın kooperatifleri, Şehit Necmi Yıldırım Ortaokulu, Birol Durası Anadolu Lisesi, Şehit Ayşe Aykaç Ortaokulunu ve Baldeniz Yat Tersanesi’ni ziyaret etti.

Vali Çakır, ayrıca İl Özel İdaresince Cide Loç Vadisi, Gökçeler Köyü-Karakadı Grup köy yolları ve köprü yapım çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi alarak incelemelerde bulundu. Son olarak Cide Çamdibi köyündeki vatandaşlarla da bir araya gelen Çakır, vatandaşlarla sohbet etti.

KAYMAKAM KARATAŞ’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Vali Çakır, yakın zamanda Cide Kaymakamı olarak atanan Tuncay Karataş’ı ziyaret etti. İlçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Çakır, Kaymakam Karataş’a görevinde başarılar diledi.

Ardından yapımı tamamlanan ve açılışa hazır hale gelen 35 yatak kapasiteli Cide Devlet Hastanesi’nde kurum yetkililerinden bilgi alarak incelemelerde bulunan Vali Çakır, sonrasında Cide İlçe Jandarma Komutanlığı ve Cide İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti, polis ve jandarma personeli ile sohbet ederek görevlerinde başarılar diledi.

KADIN KOOPERATİFLERİNİ UNUTMADI

Vali Avni Çakır ilçedeki ziyaretlerine, Cide Sarıyazma Kadın Kooperatifi ve Cide Kadın Girişimciler ve Üreticiler İşletme Kooperatifi’yle devam etti. Kooperatif bünyesinde çalışan hünerli kadınların el emeği göz nuru ürünlerini inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Çakır, yapımı devam eden 16 derslik Şehit Necmi Yıldırım Ortaokulu inşaatında da yetkililerden bilgi alarak incelemelerde bulundu. Akabinde, Cide Birol Durası Anadolu Lisesi ve Cide Şehit Ayşe Aykaç Ortaokulunu ziyaret eden Çakır, burada öğrencilerle sohbet ederek başarılar diledi.

BALDENİZ YAT TERSANESİNE ZİYARET

İlçede faaliyet gösteren Baldeniz Yat Tersanesini de ziyaret ederek çalışanlar ile sohbet eden Vali Çakır, Kastamonu İl Özel İdaresince Cide Loç Vadisi, Gökçeler Köyü-Karakadı Grup köy yolları ve köprü yapım çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi alarak incelemelerde bulundu. Avni Çakır, incelemelerin ardından Cide Çamdibi Köyündeki vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum