Temel atma için gün sayıyor;

Temel atma için gün sayıyor

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KATSO) yeni hizmet binasının projesinin onaylanmasının ardından, yakın bir zamanda temelinin atılması bekleniyor....

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KATSO) yeni hizmet binasının projesinin onaylanmasının ardından, yakın bir zamanda temelinin atılması bekleniyor. KATSO Başkanlığı, Belediye Caddesi üzerinde bulunan ve yıkımı tamamlanan eski belediye hizmet binasının bulunduğu alana yeni hizmet binası için proje hazırlattı. Hazırlanan proje 3 ay önce onaylandı. Yıkımı tamamlanan eski belediye hizmet binasının olduğu alana hizmet binasının temelinin atılması planlanıyor.

FINDIKOĞLU: “KASTAMONU KÜLTÜRÜNÜ YANSITACAK”

Konu ile ilgili açıklama yapan Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, “Yaklaşık 3 ay önce projesi onaylanan, konsepti ile Kastamonu kültürünü yansıtacak, iç donanım ve tasarımı ile modern ve son teknoloji ile donatılacak yeni oda hizmet binamızın temelini, kuruluşumuzun 140. yılında inşallah atacağız. Yer altı otoparkı, 1 büyük konferans salonu, 4 butik eğitim ve toplantı salonu, Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER) ile toplamda bin 681,85 metrekare net kullanım alanıyla, bu coğrafyayı terk etmemiş, yatırım yapmış, istihdam sağlamış, Kastamonu ekonomisine değer katmış olan üyelerimizin hizmetine sunacağız” dedi. (iha)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum