Merkez Ortaokulu, kayıplarını andı;

Merkez Ortaokulu, kayıplarını andı

Geçtiğimiz aylarda geçirdikleri kazalar sonucu hayatlarını kaybeden Merkez Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Öznur Çörekçioğlu ve öğrenci Tuana Yiğit için okul bahçesinde anma töreni düzenlendi. Çörekçioğlu ve Yiğit için yapılan duadan sonra, öğretmenlerin ve ailelerin katılımıyla kesilen kurban eti, pilav, ayran ve helva eşliğinde öğrenci ve katılımcılara ikram edildi....

Geçtiğimiz aylarda geçirdikleri kazalar sonucu hayatlarını kaybeden Merkez Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Öznur Çörekçioğlu ve öğrenci Tuana Yiğit için okul bahçesinde anma töreni düzenlendi. Çörekçioğlu ve Yiğit için yapılan duadan sonra, öğretmenlerin ve ailelerin katılımıyla kesilen kurban eti, pilav, ayran ve helva eşliğinde öğrenci ve katılımcılara ikram edildi.

Törende konuşan Okul Müdürü Halit Özden; “Geçen aylarda aramızdan fiziken ayrılan Öznur öğretmenimiz ve Tuana kızımız unutulmayacaktır, gönlümüzde hep yaşayacaklardır. Allah bir daha böyle acılar göstermesin" dedi. Özden, birlik ve beraberlik içinde hareket eden Merkez Ortaokulu ailesinin bu duygularla tüm olumsuzlukların üstesinden gelebileceğini ifade etti.

Törene Merkez Ortaokulu öğrencisi Tuana Yiğit’in ve öğretmen Öznur Çörekçioğlu'nun yakınları ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Demirkıran, şube müdürleri, okul müdürleri ile veliler katıldı. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum