KOM’dan kaçak tütün operasyonu;

KOM’dan kaçak tütün operasyonu

Polis ekipleri tarafından 2 ev ve 1 iş yeri ile 1 depoda yapılan aramalarda çok miktarda tütün, makaron ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli, 1 şüpheli hakkında ise idari işlem yapıldı....

Polis ekipleri tarafından 2 ev ve 1 iş yeri ile 1 depoda yapılan aramalarda çok miktarda tütün, makaron ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli, 1 şüpheli hakkında ise idari işlem yapıldı.  

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçak tütün ve yan sigara ürünleri bulundurulduğu belirlenen 2 ev, 1 işyeri ve 1 depoda arama yapıldı. Aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca,  1 adet av tüfeği, 130 adet tabanca fişeği, 3 adet elektronik sigara sarma makinesi, 6 bin 460 adet doldurulmuş makaron, 15 bin 350 adet boş makaron, 29 kilogram açık kıyılmış tütün, 9 paket nargile tütünü, 6 kilogram nargile melası ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şahıs hakkında adli, 1 şahıs hakkında idari işlem yapıldı. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum