TÜGVA Gençlik Buluşması’na Kastamonu’dan dev katılım;

TÜGVA Gençlik Buluşması’na Kastamonu’dan dev katılım

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), gelenekselleştirdiği “Gençlik Buluşmalarının” 6.sını Sinan Erdem Spor Kompleksi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 81 ilden 25 bin gencin katılımıyla gerçekleştirdi. TÜGVA Kastamonu Temsilciliği de il merkezi ve ilçelerden gelen 13 otobüs, 4 minibüs toplam 650 gönüllüsüyle Kastamonu’dan programa katıldı....

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), gelenekselleştirdiği “Gençlik Buluşmalarının” 6.sını Sinan Erdem Spor Kompleksi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 81 ilden 25 bin gencin katılımıyla gerçekleştirdi. TÜGVA Kastamonu Temsilciliği de il merkezi ve ilçelerden gelen 13 otobüs, 4 minibüs toplam 650 gönüllüsüyle Kastamonu’dan programa katıldı.

Güne Büyük Çamlıca Camii’nde sabah namazında buluşarak başlayan gençler, sonrasında Ayasofya-i Kebir Camii, Sultanahmet Camii, Gülhane Parkı, Sarnıçlar ve Kapalı Çarşı gezilerinin ardından Sinan Erdem Spor Kompleksinde olan Gençlik Buluşması’ndaki yerini aldı.

Ebuzer Aktaş’ın sunumuyla gerçekleştirilen programda; Serdar Tuncer, Resul Aydemir ve Grup Aksiyon da sahne aldı.

Programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, İstanbul Milletvekilleri İffet Polat ve Fatma Betül Sayan Kaya, TÜGVA YİK Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve çok sayıda STK temsilcileriyle birlikte üst düzey isimler de katılım gösterdi.

YENİ HEYECAN, YENİ BAŞLANGIÇLAR…               

Kardeşlik, birlik ve beraberliğin ön planda olduğu programda, gençlerin enerjisiyle coşku dolu dakikalar geçirildi.

TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu’nun da gerçekleştirildiği programda; Başkan Enes Eminoğlu görevini Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci’ye devretti. Görev devri ile beraber TÜGVA’nın yeni yönetim kurulu da açıklanmış oldu.

Görev süresi boyunca gençlerle olan güzel anılarından bahseden eski Başkan Enes Eminoğlu: “Bizler, bu mücadeleyi bir bayrak yarışı olarak gördük. Artık, emaneti devretmenin vakti geldi. Bu bayrağı teşkilatımızdan gelen kıymetli dava arkadaşım İbrahim Beşinci kardeşime sizlerin huzurunda kalbim mutmain bir şekilde emanet ediyorum. Yeni dönemde vakfımızın çok daha iyi bir noktaya geleceğine yürekten inanıyorum. Bu vesile ile yeni dönemde görev alacak bütün kardeşlerimize de başarılar diliyorum” sözleriyle görevini devretti.

Görevi devralan yeni Başkan İbrahim Beşinci ise: “Biz bu genel kurulda bir ailenin fertleri gibi birleşmiş bulunmaktayız. Bu aile, TÜGVA kardeşlik ailesidir. Müslüman kardeşliği boş bir söz değil, Kuran-ı Kerim’de Rabbimizin apaçık emridir, Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emr olunduğumuz üzere kardeşlik çizgisinde yürümeye devam edeceğiz. Çünkü bu yol hak yoludur, çetindir; menzili, mücadelesi derindir! Bu kutlu yolda Cumhurbaşkanımız gibi bir liderle ve serden geçen kardeşlerimle yürüyecek olmanın onurunu yaşıyorum” dedi.

ERDOĞAN: “TÜGVA, BU ÜLKENİN EN ÖNEMLİ KURUMSAL MARKALARINDAN BİRİDİR”

Programda gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise; “Bugün TÜGVA, 81 il ve 571 ilçedeki temsilcilikleriyle, bünyesindeki 41 yurt, 40 icathane, 80 kıraathane, 300 gençlik merkeziyle, 300 bini aşkın üyesiyle ülkemizin en büyük gençlik hareketi hâline gelmiştir. TÜGVA, bu ülkenin ve dostlarının gençlerini, milletimizin ve onunla birlikte tüm insanlığın hayrına çalışmalar yürütecek bilince ve birikime sahip kılmak için verdiğimiz mücadelenin en önemli kurumsal markalarından biridir” şeklinde konuştu.

ÖNEN’DEN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen de yapılan buluşmayla ilgili şunları kaydetti; “Geleceğin ihyasında ve inşasında en büyük sorumluluğu taşıyan 650 genç kardeşimizle 6. Geleneksel Gençlik Buluşmasına İstanbul’da katılım sağladık. Çok güzel hatıralar biriktirdik. Bu büyük ve güzel organizasyonda bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen; AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü’ye, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’na, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’e, Abana Belediye Başkanı Yunus Akgül’e, Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç’a,  Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar’a, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Hüner Özay’a, Küre Belediye Başkanı Salih Turan’a, Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar’a, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e, işadamı Cengiz Aygün’e ve destek olan tüm büyüklerimize her bir kardeşim adına çok teşekkür ederim” dedi. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum