Taşköprü İtfaiyesi’nden yangın ve deprem tatbikatı;

Taşköprü İtfaiyesi’nden yangın ve deprem tatbikatı

Taşköprü İtfaiye Müdürlüğü tarafından ilçede deprem ve yangın tatbikatlarına devam ediliyor. Son olarak ilçede okul pansiyonundaki öğrencilere yönelik yangın ve deprem afetlerinde alınacak tedbirler hakkında bilgi verildi. Öte yandan uygulamalı olarak tahliye tatbikatı yapılarak, öğrenciler itfaiye merdiveniyle camlardan tahliye edildi....

Taşköprü İtfaiye Müdürlüğü tarafından ilçede deprem ve yangın tatbikatlarına devam ediliyor. Son olarak ilçede okul pansiyonundaki öğrencilere yönelik yangın ve deprem afetlerinde alınacak tedbirler hakkında bilgi verildi. Öte yandan uygulamalı olarak tahliye tatbikatı yapılarak, öğrenciler itfaiye merdiveniyle camlardan tahliye edildi. 

Taşköprü Sevim Tokatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci pansiyonunda ‘Afet Farkındalık ve Uygulamalı olarak Yangın Söndürme, Tahliye Tatbikatı’ gerçekleştirdi. Taşköprü İtfaiyesi personelleri tarafında öğrencilere, deprem ve yangınlarda alınacak tedbirler hakkında bilgi aktarılarak, uygulamalı olarak eğitim verildi. Taşköprü İtfaiye Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise; “Taşköprü İtfaiyesi daima hazır” ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum