Şimdi palamut zamanı;

Şimdi palamut zamanı

Kastamonu’da balık sektöründe öncü olan By Sırrı Vefa Balıkçılık, müşterilerini her daim en taze ürünleriyle buluşturuyor. Balık sezonu hakkında değerlendirmelerde bulunan By Sırrı Vefa Balıkçılık sahibi Uğur Vefaoğlu; “Palamut bolluğu yaşanıyor” dedi....

Kastamonu’da balık sektöründe öncü olan By Sırrı Vefa Balıkçılık, müşterilerini her daim en taze ürünleriyle buluşturuyor. Balık sezonu hakkında değerlendirmelerde bulunan By Sırrı Vefa Balıkçılık sahibi Uğur Vefaoğlu; “Palamut bolluğu yaşanıyor” dedi.

“PALAMUT’UN EN LEZZETLİ OLDUĞU DÖNEM”

Vefaoğlu;  “Karamürsel, Bursa balık nerede ise oradan temin ediyoruz. Bu seneki sezonda palamut bolluğu yaşanıyor. Palamutun fiyatında bir nebze artış var. Piyasa şartlarına göre balık fiyatları gayet makul. Geçen seneye oranla yüzde 20, yüzde 30 zam var. Karadeniz hamsi 35 liradan başladı. Şuan palamutun mevsimi, artık tam lezzetli olduğu zaman. Balık fiyatlarındaki artışa, genel itibariyle diğer artan gıda ürünlerine göre çok daha düşük bir artış diyebiliriz. Balık sezonu bol bereketli geçiyor, güzel bir giriş yaptık sezona” dedi. (Emre Çevikoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum