Yeni Borsa’nın ilk meclis toplantısı yapıldı;

Yeni Borsa’nın ilk meclis toplantısı yapıldı

Kastamonu Ticaret Borsası, yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Mevzuat gereği en kıdemli üye olan Ömer Gülamoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan Kastamonu Ticaret Borsası’nın meclis toplantısında, Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcısı ve Katip Üye’nin seçimi gerçekleştirildi, gündemdeki diğer konu başlıkları ele alındı....

GÜLAMOĞLU: “KUTSAL BİR ÇATININ ALTINDAYIZ”

​Ömer Gülamoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada; “Kutsal bir çatının altındayız. Kastamonu Ticaret Borsası, bölgemizdeki sivil toplum kuruluşları arasında en değerli sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi konumundadır. Ticaret Borsamızı bugünlere getiren, önceki dönem başkanımız sayın Sedat İşeri başta olmak üzere Başkan Yardımcımız Ömer Yüksel, Meclis Başkanımız Ömer Faruk Yanık ve meclis üyelerimize bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yere sağlam bir şekilde basıp, borsamızı memleketimizde en iyi şekilde temsil edeceğimize inancım tam. Burası bir aile yuvası, bu masa etrafında oturan her bir üyemize yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İZBELİ: “BİRLİKTE ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ”

​Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Serdar İzbeli ise, Kastamonu Ticaret Borsası önceki dönem başkanı Sedat İşeri’nin sözüne atıfta bulunarak, Borsa çalışanlarından Nuri Kuru’yu işaret etti ve; “Bu Borsa çatısı altında hepimiz bir Nuri ağabeyiz, hepimiz bir Sedat İşeri’yiz. Siz değerli üyelerimizle birlikte inşallah çok güzel çalışmalara imza atarak, ses getirecek faaliyetleri gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bir kez daha önceki dönem başkanımız sayın Sedat İşeri büyüğümüze ve meclisimize teşekkür ediyoruz. TOBB Başkanımız sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun şu sözünü hiç aklımdan çıkarmıyorum; ‘Başarı ekibimizin, varsa bir başarısızlık ise benim başarısızlığımdır.’ Sizlere de çalışmalarınızda başarı diliyorum” dedi.

YENİ BORSA MECLİSİ BELİRLENDİ

​Meclis toplantısında yapılan seçim sonucunda, Meclis Başkanlığı görevine Tarık Altıkulaç, Yardımcılığına Orhan Reis, Katip Üyeliğe ise Ferhat Çevik getirildi. ​Toplantının devamında tüm üyeler tek tek söz aldı ve önerilerini dile getirdi. ​(Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum