Kurt ve Karacan, avukatlık bürosunu açtı;

Kurt ve Karacan, avukatlık bürosunu açtı

Bertuğ Kurt&Mertcan Karacan Avukatlık Bürosu’nun açılışı Cumartesi günü gerçekleştirildi. Cevizli Park yanındaki Cevizli Park İş Merkezi’nde faaliyetlerine başlayan avukatlık bürosunun açılışına Kastamonu Barosu Başkanı Özgür Demir, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kurt ve Karacan aileleri ile çok sayıda avukat katıldı....

Bertuğ Kurt&Mertcan Karacan Avukatlık Bürosu’nun açılışı Cumartesi günü gerçekleştirildi. Cevizli Park yanındaki Cevizli Park İş Merkezi’nde faaliyetlerine başlayan avukatlık bürosunun açılışına Kastamonu Barosu Başkanı Özgür Demir, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kurt ve Karacan aileleri ile çok sayıda avukat katıldı.

Açılışta konuşan Baro Başkanı Özgür Demir; “Hukuk büroları, avukatların hukuk mücadelesi verdikleri, adliye içerisindeki mücadelenin hazırlık aşamasını oluşturan mekanlardır. Avukat arkadaşlarımızın da bu anlamda hukuk mücadelesinin önemli birer neferi olacaklarına inanıyorum. Bu açılışın öncelikle kendilerine, baromuza ve toplumumuza yararlı olmasını temenni ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum