Altın Kızlar, Norveç’te;

Altın Kızlar, Norveç’te

Kastamonu Belediyespor, Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü hafta maçında Storhamar Hanball Elite takımına konuk olacak. EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Kastamonu Belediyesi GSK bugün saat 19.00’da başlayacak müsabaka Norveç Boligpartner Arena’da oynanacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak....

Şampiyonlar Ligi’nde 2022-2023 sezonunun ilk üç maçında puan alamayan temsilcimiz deplasmanda bu maç ile birlikte ilk puan ya da puanlarını kazanmayı hedefliyor.

Türkiye Süper Ligi’nde oynadığı üç karşılaşmayı da kazanmayı başaran Belediyespor, Şampiyonlar Ligi’nde ise tam tersi skorlarla 3 maçtan da sahadan eli boş ayrıldı. Kastamonu Belediyespor Avrupa’daki kötü gidişata Storhamar Hanball Elite karşılaşması ile son vermek istiyor.

Storhamar Hanball Elite ise Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı üç maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Norveç temsilcisi sahasında çıktığı tek maçı kazanırken deplasmanda oynadığı iki müsabakadan da sahadan yenik ayrıldı.

Kastamonu Belediyespor ligde Çarşamba günü Antalya’da oynadığı Konyaaltı müsabakasının ardından Kastamonu’ya dönmeden orada kalarak, Antalya’dan Norveç’e gitti ve maç saatini beklemeye geçti.  

Kastamonu Belediyesi GKS ile Storhama Handball Elite arasında oynanacak EHF Şampiyonlar Ligi müsabakasını Backovic Ozren ile Palackovic Mirko hakem ikilisi yönetecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum