1 puan kilidini kıralım artık!;

1 puan kilidini kıralım artık!

GMG Kastamonuspor yarın sahasında Adıyaman FK’yı konuk edecek. Ligde 6 maçtır kaybetmeyen GMG Kastamonuspor, Adıyaman’a karşı galibiyet alarak ligde üst sıralara tırmanmak istiyor. Kırmızı siyahlılarda kırmızı kart cezasını Trabzon deplasmanında tamamlayan Berkay Samancı teknik direktör Metin Akpunar’ın şans vermesi halinde formasına yeniden kavuşacak....

KSK ligde 8 maçta topladığı 10 puan ile 10’ncu sırada yer alıyor. Temsilcimiz 8 karşılaşmada 6 gol yerken, rakip filelere de 6 gol yolladı. 3 gol Ergin Keleş’ten 2 gol kaptan Abdülaziz’den geldi, bir golü ise rakip kendi kalesine gönderdi.

Adıyaman temsilcisi ise ligde 8 maçta topladığı 6 puan ile kötü bir dönem geçirirken deplasmanda kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Adıyaman FK deplasmanda oynadığı karşılaşmada 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak henüz 3 puan sevinci yaşayamadı. Oynadığı bu 4 karşılaşmada yalnızca 1 gol sevinci yaşadı ve kalesinde 6 gol gördü.

Geçen sezon 2’nci Lig’e yükselen Adıyaman FK, 24 yaş ortalamasına sahip genç bir kadro bulunduruyor. Bu sezon oynadığı 8 karşılaşmada 5 gol atarken kalelerinde 8 gol gördüler. İlk sezonunda küme düşmenin bir sıra üstünde ligi bitiren Adıyaman FK geçen sezon küme düşme korkusunu hissetti. Konuk ekip, son olarak Çarşamba günü sahasında Etimesgut ile karşılaşmış ve müsabaka 0-0’lık sonuçla tamamlanmıştı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum