KATSO’da seçim günü;

KATSO’da seçim günü

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) olağan genel kurulu bugün gerçekleştirilecek. 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak oy kullanma işlemlerinin ardından yeni dönemin başkanı belli olacak. Seçimde, KATSO mevcut Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ile iş adamı Salim Arpacıoğlu’nun listeleri yarışacak....

1882 yılında İstanbul Ticaret Odası’nın tüzüğünün yayınlanmasının ardından aynı yıl içerisinde kurulduğu bilinen Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO), 140 yıldır Kastamonu’ya ve Türkiye’ye hizmet veriyor. Oda üyeleri, bir buçuk asra yaklaşan geçmişiyle Kastamonu’nun yüz akı konumundaki KATSO’nun yeni yönetimini belirlemek üzere bugün sandık başına gidecek.

FINDIKOĞLU; “KASTAMONU EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ”

KATSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yeniden aday olduklarını kaydederek; “Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odamızın 140’ncı yılında, üyelerimizin tensipleriyle ekibimizle birlikte güçlü, etkili ve üye odaklı yönetim anlayışıyla KATSO yönetimine tekrar talibiz. Kastamonu ekonomisine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için mücadele vereceğiz” ifadelerine yer vermişti.

ARPACIOĞLU; “KATSO’YU SADECE EVRAK VEREN, AİDAT ALAN BİR ODA DURUMUNDAN ÇIKARACAĞIZ”

KATSO Başkan Adayı Salim Arpacıoğlu ise, mevcut oda yönetiminin birlik ve beraberliği sağlayamadığını belirterek şunları kaydetmişti; “Yönetimde çekirdek bir kadro kurularak, istişare edilmeden hareket edildi. Projelerimiz olmadı. Sıkıntılarımıza, odamızın, üyemizin, şehrimizin sorunlarına müdahil olamadık. Odamızı sadece evrak veren, aidat alan bir oda durumundan çıkaracağız. Niyetimiz halistir, Allah hayırlısı olacaksa nasip etsin. Bizler politik konuşmaları bilmeyiz. Hedef odaklı, sonuç odaklı çalışmaları bilirim” dedi. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum