Taşmektep’ten çocuklara en güzel hediye;

Taşmektep’ten çocuklara en güzel hediye

Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanında öğretmen, teknisyen ve öğrencilerin üretimini yaptığı “Taşmektep Oyuncaklar” 11 Ağustos 2021’deki sel felaketinde hayatlarını kaybeden öğretmen Duygu Çelikel’in isminin verildiği Bozkurt Duygu Çelikel Anaokulu ve öğrenci Rabia Aydemir anısına İnebolu/Özlüce Ortaokulu’nda kurulan kütüphaneye teslim edildi....

Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü M. Şükrü Bayraktar, konuyla ilgili açıklamasında; “Valimiz sayın Avni Çakır, İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Cengiz Bahçacıoğlu ve Taşmektep Oyuncak üretim ekibi tarafından paketlenmesi yapılan 60 adet hediye oyuncaklar okullara teslim edildiğinde çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalarımız devam edecek. 11 Ağustos sel felaketinde vefat eden Duygu Çelikel öğretmenimiz ve Rabia Aydemir öğrencimizin anısına okulumuzda üretimini yaptığımız Taşmektep Oyuncakları teslim ederek sosyal sorumluluk çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımızda bizlere destek veren Valimiz Avni Çakır, İl Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Bahçacıoğlu ve oyunların üretimini yapan Taşmektep Oyuncak üretim ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Oyuncakları teslim alan İnebolu/Özlüce Ortaokulu Müdürü Altan Yılmaz, Bozkurt Duygu Çelikel Anaokulu Müdürü Esra Akgül ve anaokulu öğretmeni Tuğba Çakılcı Yılmaz da Taşmektep’e teşekkürlerini ilettiler. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum