‘Müşterimizi kaliteli hizmet ve ürünlerle buluşturuyoruz’;

‘Müşterimizi kaliteli hizmet ve ürünlerle buluşturuyoruz’

Çilek Mobilya, Kırmızı Dizayn ve Ustahan firmalarının sahibi Oğuzhan Kırmızı, çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 2017 yılından bu yana Kastamonu’da hizmet veren Çilek Mobilya, sağlıklı ve kaliteli ürün olması dolayısıyla da tercih edilen bir mağaza... Çilek Mobilya’nın Kastamonu bayiliğini yapan Oğuzhan Kırmızı, öncelikli hedeflerinin müşterilerini kaliteli ve sağlıklı ürünlerle buluşturmak olduğunu belirterek, sağlam işçilik yaptıklarını da vurguladı. Kırmızı, açıklamasında ürünlerin herhangi bir parçası kırılsa dahil o parçayı 10 sene içerisinde kendilerinden temin edebildiklerini, tekrar yenisini almaya gerek kalmadığını da vurguladı. Öte yandan genç bir girişimci olması dolayısıyla da dikkatleri çeken Oğuzhan Kırmızı, genç girişimcilere tavsiyelerde bulunarak; “Her şey zamanla oluyor. Sabırlı olmak, çokça çalışmak gerekiyor” ifadelerine yer verdi....

“ÜRÜNLERİMİZİN SAĞLIK VE KALİTE SERTİFİKALARI MEVCUT”

Çocukluğundan beri ticaretin içinde olduğunu belirten Oğuzhan Kırmızı; “Geçmişte ilk olarak giyim üzerine, daha sonrasında inşaat alanına geçtik. Cam balkon, duvar kağıdı, tadilat işlerine girdik. Duvar kağıdı ve tadilat işlerimizin yanına ek olarak 2017'de Çilek Mobilya'yı açtık. Çilek Mobilya’da bebek, genç ve çocuk odası üzerine gruplarımız mevcut. 0-25 arası tüm yaş grubuna hitap ediyoruz. Ürünlerimizin sağlık sertifikaları, kalite sertifikaları mevcut” dedi.

“ÇİLEK, ÖNCE ÇOCUK SAĞLIĞINI DÜŞÜNÜYOR”

Mobilya anlamında öncü firma olan Çilek firmasının Kastamonu bayiliğini yapan Oğuzhan Kırmızı, firma hakkında şu ifadelere yer verdi; “Çilek, bu işte öncü firma, tek firma diyebiliriz. En başta çocuk sağlığını düşünüyor. Kullandıkları tüm ince ayrıntıların hepsi çocuk sağlığı üzerine, kullanılan menteşeler, kapı kulpları, suntaların kalitesi veya arabalı yataklarımız… İlk olarak sağlık, daha sonrasında kalite ve fiyat politikası geliyor. Fiyat politikasına bakıldığı zaman diğer firmalarla rekabet edebilecek düzeyde, Çilek Mobilya için rakamlarımız normal diyebiliriz. Çilek markasını bilen müşterilerimiz çok fazla, ama bilmeyerek gelen müşterimiz de çok fazla. Biz burada Çilek markasının güvenilirliğini ve satış sonrası hizmetlerimizi öne sürüyoruz. Sattıktan 2 yıl içerisinde garantilerimiz mevcut veya ürünün herhangi parçası kırılsa dahil o parçayı 10 sene içerisinde bizden temin edebiliyor, tekrar yenisini almaya gerek kalmıyor.”

“GERÇEK VE HAKİKİ USTALARLA ÇALIŞIYORUZ”

Yaklaşık 10 yıldır hizmet veren Kırmızı Dizayn firması hakkında da konuşan Kırmızı; “Kırmızı Dizayn firmamızda ev ve işyerine girdiğiniz zaman A'dan Z'ye tüm tadilat ve onarımını yapıyoruz. Özel müşterilerimizin yanı sıra resmi kurumlarda da iş yapıyoruz. Alçıpan, duvar kağıdı, fayans gibi zeminden tavana varana kadar tüm uygulamalarımız mevcut. Kırmızı Dizayn’a her işi almamaya çalışıyoruz. Orada rakamlarımız biraz piyasaya göre yüksek olabilir, bunun da sebebi önümüze gelen usta ile değil, gerçek ve işi bilen ustalarla çalışıyoruz. Diğerlerinden farkımız ise, işçilik ve kaliteli hizmet sağlamaya çalışıyoruz. Müşteriye bir tarih verdiysek o tarihte teslim etmeye çalışıyoruz” dedi.

“TEMEL HEDEFİMİZ KALİTE”

Ustahan firmasının da 5 yıldır hizmet verdiğini kaydeden Oğuzhan Kırmızı şunları kaydetti; “Çilek Mobilya ve Kırmızı Dizayn’ın yanı sıra Ustahan adında bir inşaat firmamız var. Ustahan firması da yaklaşık olarak 5 yıllık bir firmadır. Son zamanlarda yap-sat işlerine girdik. Ustahan'ı genelde resmi işyerlerinin bakım ve onarım işlerinde kullandık. Son iki yıldır ise, Kastamonu içerisinde yap-sat inşaatlarına başladık. Temel hedefimiz ise kalitedir. Orada şuan 2 tane proje teslim ettik, 3’üncü için çalışmalar yapıyoruz. Kullandığımız malzemelerde ucuza kaçmamaya çalışıyoruz. Yeni kurulan bir firma olduğu için şuan adım adım ilerliyoruz.”

“SABIRLI OLMAK VE ÇOKÇA ÇALIŞMAK GEREKİYOR”

Genç bir girişimci olması yönüyle de gençlere yönelik tavsiyelerde bulunan Kırmızı; “Her şey zamanla oluyor, bir anda olmuyor. Piyasada artık genç girişimciler daha fazla görünüyor, bu güzel bir şey. Uğraşmak gerekiyor. Beni kamyon geldiğinde ürün indirirken de, inşaatta ustalarla yemek yerken de görebilirisiniz. Tulum giyip ustaların yaptığı işleri yaptığım çok olmuştur. Her şey zamanla oluyor. Sabırlı olmak, çokça çalışmak gerekiyor” dedi. (Banu Türkmenoğlu) Bu bir reklamdır.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum