Müftü Bilgiç, Hazerbey öğrencileriyle buluştu;

Müftü Bilgiç, Hazerbey öğrencileriyle buluştu

Hazerbey Koleji, 10. yıl etkinlikleri kapsamında Mevlid-i Nebevi haftasında İl Müftüsü Mustafa Bilgiç’i konuk etti. “Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)” konulu konferansta konuşan Bilgiç, öğrencilere bilgiler verdi....

Müftü Bilgiç; “İslam dini insanı merkeze alan, yaratılan her şeyi Yaratan’dan ötürü hoşgören, temiz, ahlaklı, onurlu güzel insanların dinidir. Bizler çocukları seven, insanı seven, hoşgörülü bir Peygamberin ümmetiyiz. Dinimiz bizlere iyiyi doğruyu güzeli öğütler. Sizler de bu düsturlar üzerine yetişiyorsunuz. Gelecek sizin ellerinizde çok daha güzel şekilde inşa olacak. Sizlere güveniyoruz. Nesillerimize duacıyız” dedi.

Öğrencilerden gelen sorulara da cevap veren Mustafa Bilgiç; “iyi arkadaş nasıl seçilmeli?” sorusuna da şöyle cevap verdi; “İşte bu soru aslında sizlere umut beslemek için yeterli. Her şeyin farkında, çok nitelikli bir eğitim aldığınızı görüyorum. Açıkçası sizlerle konuşurken özgüveninizi, medeni cesaretinizi görüp gururlanıyorum. Hazerbey Kolejine teşekkür ederim.”

Hazerbey Koleji Kurucu Genel Müdür Orhan Hazer tarafından kendisine plaket takdim edildi. Orhan Hazer; “Sayın müftümüzü konuk etmenin onurunu yaşıyoruz. Mevlid Kandilimiz dolayısıyla da heyecanlıyız. Sevgili Peygamberimizi çocuklarımıza anlatmak, iyiyi ve güzeli anlatabilmek üzere kendisini davet ettik. Bizi kırmadığı için sonsuz teşekkür ederiz. Bu vesileyle de değerli hemşehrilerimizin kandilini kutluyoruz. Dualarda buluşmayı diliyoruz” diye konuştu. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum