‘Amacımız Kastamonu’yu bölgede güçlü kılmak’;

‘Amacımız Kastamonu’yu bölgede güçlü kılmak’

Kastamonu Ticaret Borsası’nın yeni Başkanı Serdar İzbeli, borsa binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan İzbeli, toplantıda yaptığı açıklamada, daha önce Ticaret Borsası’na hizmet edenlere teşekkür ederek, amaçlarının Kastamonu’yu bölgesinde güçlü kılmak olduğunu söyledi....

Ticaret Borsası’nda yeni yönetim kurulu ve meclis başkanının da belirlendiğini dile getiren İzbeli, yönetim kurulu üyeliklerinde; Mehmet Sinan Küçükoğlu, Ömer Gülamoğlu, Mustafa Ufuk Tükel ve Atıf Sağıroğlu’nun yer aldığını Borsa’nın yeni Meclis Başkanı’nın ise Tarık Altıkulaç olduğunu açıkladı.

“BU BİR BAYRAK YARIŞI, ŞU ANDA BİZ KOŞACAĞIZ”

Ticaret Borsası Başkanı Serdar İzbeli, borsanın faaliyetlerini ve üyelerini çoğaltarak vergilere müdahale edeceklerini vurgulayarak; “Yönetim kurulumuzu ve meclisimizi seçtik. Allah hizmeti geçenlerden, burayı kuranlardan razı olsun. Sedat başkanım dahil, burayı kuranlara teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışı, şu anda biz koşacağız. Tüm meclis üyelerimizi, kadrolarımızı genişlettik her sektörden arkadaşlarımızı aldık. Bizim hinterlantta Bartın, Zonguldak bölgesinden Çaycuma’dan defne ihracatçısı arkadaşımızı da aldık. Mühim olan güç birliği yapmaktı. El birliğiyle Bartın, Sinop, Karabük, Zonguldak gibi illere de genişleyerek amacımız Kastamonu’yu bir başkent gibi yapmak inşallah. Ticaret borsaları, oralarda olmadığı için en yakın Ticaret Borsası’na tescil yaptırıyorlar. Borsamızın faaliyetlerini, üyelerimizi çoğaltarak vergileri azaltacağız. Vatandaş 5 bin lira ödeyecekse 2 bin 500 lira ile esnafımıza, tüccarımıza daha çok faydamız olacak. Bu arada tabi kayıt altına alınmış oluyor bütün işlemler. Biz maliyenin yan kuruluşu gibi çalışan bir Ticaret Borsasıyız. Yapacağımız yatırımları, düşüncelerimizi tekrar paylaşırız. Öncelikle bir-iki ay çalışalım, sektörel olarak projelerimiz var, Kalkınma Ajansı ile Valilik ile Belediye ile zaten ilişkilerimiz iyiydi, daha da iyi hale getirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum