‘Kazanan Kastamonu ekonomisi olacak’;

‘Kazanan Kastamonu ekonomisi olacak’

KATSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, sonuç ne olursa olsun Kastamonu iş dünyasının kazanacağını ifade ederek; “Yapılacak çok iş var, seçilecek olan meclis üyelerimiz ile bizleri Kastamonu ekonomisi adına yoğun bir mesai dönemi bekliyor" dedi....

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ve ekibi, Kurşunlu Han’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Fındıkoğlu, burada yaptığı açıklamasında yeniden KATSO Yönetimine aday olduklarını açıklayarak; “Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odamızın 140. yılında, 8 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak organ seçimlerinde, üyelerimizin tensipleriyle ekibimizle birlikte güçlü, etkili ve üye odaklı yönetim anlayışıyla KATSO yönetimine tekrar talibiz” ifadelerine yer verdi.

KATSO seçimlerinde Oğuz Fındıkoğlu başkanlığında; 1. Grup’ta: Oğuz Fındıkoğlu, Mehmet Kaykanacı 2. Grup’ta: İlhan Pehlivan, Taner Tonbul, Nurettin Gündağ, 3. Grup: Osman Şahin, Fatih Konyalı, Yusuf Öz, 4. Grup: Elif Avanoğlu, Feridun Küllüoğlu, 5. Grup: Mustafa Şensoy, Recep Akgül, İsmail Kabul 6. Grup: Hasan Gülşen, Tezcan Biçicioğlu, Hasan Güneyli 7. Grup: Turgay Dellaloğlu, Mesut Duran, Mehmet Eser 8. Grup: Turgut Demir, Rıfat İğdirli, Oğuzhan Şekeroğlu 9. Grup: Tevfik Zor, Ercan Güleryüz 10. Grup’ta ise: Erdoğan Yasin Terzi ve Anıl Cem Özcan yarışacak.

KATSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, sonuç ne olursa olsun Kastamonu iş dünyasının kazanacağını ifade ederek; “Yapılacak çok iş var, seçilecek olan meclis üyelerimiz ile bizleri Kastamonu ekonomisi adına yoğun bir mesai dönemi bekliyor" dedi.

“MİSYONUMUZ; ÇÖZÜME KAVUŞTURAN SÜREKLİ ETKİN VE LOKOMOTİF KURUMSALLIKTIR"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 5 yıldızlı oda olarak tabir edilen “akredite oda” standartlarında olduklarını ifade eden KATSO Başkanı Fındıkoğlu; “Misyonumuz, yatırım ve istihdamın artırılması için gerekli ortamın sağlanması, KATSO’nun kurumsal saygınlığı ile özel sektöre öncü olarak ilimizin kültürel ve ekonomik yaşam seviyesini yükseltmek, vizyonumuz ise ilimizin kalkınmasını, genişlemesini, ticaret ve sanayileşmesine katkıda bulunarak üyelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını en kısa zamanda çözüme kavuşturan sürekli etkin ve lokomotif kurumsallıktır” dedi.

“KASTAMONU EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ”

Oğuz Fındıkoğlu, öncelikli hedeflerinin Kastamonu’ya ve KATSO üyelerine yakışır bir hizmet binası yaparak mevcut birimlerinin daha refah bir ortam içerisinde üyelerine hizmet vermesi ve bünyesine yeni katacağı birimler ile daha kaliteli hizmet vermek olduğunu söyledi. Kendisine ve ekibine üyeler tarafından tekrar görev verildiği takdirde güçlü, etkili ve üye odaklı çalışma yöntemi ile Kastamonu’nun ticaretine ve sanayisine emek veren, istihdam sağlayan, risk alarak girişimde bulunan tüm üyelerin haklarını arayacaklarını ve bütüncül yaklaşımlar ile Kastamonu ekonomisine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için mücadele vereceklerini kaydetti. (Banu Türkmenoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum