‘Sabırla koşarsanız, başarıya ulaşırsınız’;

‘Sabırla koşarsanız, başarıya ulaşırsınız’

Barutçuoğlu AVM’de faaliyet gösteren LBT, Modamen ve Modazen mağazaları, Kastamonu’da giyim sektörü üzerine tercih edilen firmalar arasında. Modamen, Modazen ve LTB firmalarının sahibi Salih Yıldız, firmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 20 yılı aşkın süredir tekstil sektörü içinde olduğunu vurgulayan Yıldız; “İşe başladığınızda bu işler bana göre değil, yapamayabilirim gibi düşüncelere kapılmadan, sabırla metanetle peşinden koşarsanız bu sizi başarıya getirecektir” ifadelerine yer verdi....

"TEKSTİLDE ÇALIŞMAM BANA BÜYÜK BİLGİ BİRİKİMİ KAZANDIRDI"

İşin en ince ayrıntısından başlayarak bu günlere geldiğini vurgu yapan Salih Yıldız; “Taşköprülü olduğum için yıllardır iş hayatım Taşköprü'de geçti. 1996 yılında iş hayatıma başladım. 9 ay kadar tekstil geçmişim oldu. Tekstilde çalışmam bana çok şeyler kazandırdı. Çalıştığım süre boyunca hiç boş durmadım, kumaş nasıl geliyor, kesim aşaması nasıl oluyor, bir gömleğin parçaları nedir, nasıl birleşiyor ya da ürün nasıl olduğunu, hatasının neler olduğunu öğrendim bunların hepsi  ben de bilgi birikimi oldu. Tekstil kapandıktan sonra işlerimi boşlamadım çünkü ben bu işe geçici olarak bakmadım, daha sonra 20 yıl aynı firmada çalışmamı sürdüm. Orada çalışırken de, ürünler gelirdi onları incelerdim, depodaki ürünlerin renkleri, bedenlerini ve fiyatlarına varana kadar aklımda tutardım. Bir işe başladığınız zaman sabırlı olmanız gerekiyor, işe başladığınızda bu işler bana göre değil, yapamayabilirim gibi düşünlere kapılmadan sabırla metanetle peşinden koşarsanız bu sizi başarıya getirecektir. Sevmediğiniz bir iş bile olsa ya da ben bu işi asla yapmam deseniz bile işi öğrenin yapıp yapmamanız size kalsın. O zamanlar bir iş yeri kurup, patron seviyesine ulaşacağımı düşünemezdim ama ne yaptım; sabır, metanet, dürüst çalışmak, müşteri odaklı gitmek bizi başarıya getirdi" dedi.

"DOĞRU ÜRÜNÜ MÜŞTERİ İLE BULUŞTURDUK"

Kastamonu'ya taşındıktan sonraki süreci anlatan Yıldız; “Kastamonu’da özel sektörde çalışmaya başladım, çalıştığım yerinde patronu oldum. Kasım 2020'de ilk mağazamız olan Modamen erkek mağazamızı açtık. Modamen pandemi dönemine denk gitmesine rağmen bereketli geldi. Daha sonrasında ikinci mağazamız olan LTB spor mağazamızı açtık. Önceki firmadan daha çok ön plana LTB'yi çıkardık. Orada işlerimiz düzgün gitti çünkü doğru mali müşteri ile buluşturduk. Son olarak da 3 ay önce Modazen bayan mağazamızı açtık. Barutçuoğlu AVM'de 3 tane mağazamız ile müşterimize hizmet vermeye devam ediyoruz. İş ortaklığım olan Baha Demir ve Harun Demir ile yola çıktık, beraber 3. mağazamızı açmış bulunuyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlar bize hayır getirir" diye konuştu.

“İHTİYAÇLARI TEK BİR MAĞAZADAN GİDEREBİLECEK BOYUTTA ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİMİZ MEVCUT”

Mağazaları hakkında bilgi veren Salih Yıldız; “Kastamonu Baruçoğlu AVM'de 3 adet mağaza ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Modemen mağazamız erkeklere özgü bir mağaza, erkeklerin İhtiyacı olan her türlü ürüne tek bir mağazadan ulaşabilecek boyutta ürün çeşitliliğimiz mevcuttur. Modazen mağazamız ise, bayan giyim üzerine açılmış olup spor, klasik ve tesettür grubumuz ile bayanların ilgisine sunuyoruz. LTB mağazasında ise, Kastamonu'nun tek bayisi olduğumuz LTB spor markası olarak dizayn edilmiştir" dedi.

"MÜŞTERİLERİMİZİN MAĞAZALARIMIZDAN MEMNUN BİR ŞEKİLDE AYRILMASINI SAĞLIYORUZ"

Çalışma ilkelerinden de bahseden Yıldız; “Doğru ürünü müşteri ile buluşturmaya devam edeceğiz. Güler yüzümüz ile müşterimizi karşılamaya ve müşterilerle özenle ilgilenerek memnun bir şekilde mağazalarımızdan ayrılmasını sağlıyoruz. İş hayatıma başladığımda kendime uyarladığım ilkem ile devam ettim, etmeye de devam edeceğim. Kendim ve çalışan ekip arkadaşlarımla her sabah siftah ettiğimizde 'Yarabbi biz siftah ettik, siftah edemeyen esnaf kardeşlerimize de nasip et ' diyerek güne başladık ve karşılığını aldık çok şükür” şeklinde konuştu. (Banu Türkmenoğlu) Bu bir reklamdır.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum