‘Dilsiz dostlarımız her daim yardıma muhtaç’;

‘Dilsiz dostlarımız her daim yardıma muhtaç’

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bugün Kastamonu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun da katılımıyla bir dizi etkinlik düzenlenecek....

Başkan Vidinlioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Dilsiz dostlarımızın her daim yardıma muhtaç olabileceğinin unutulmamasını, hayvan sevgimizin nesilden nesile en iyi şekilde aktarılmasını diliyorum. Canlılara karşı sorumluluklarımızı hatırlamamızın tek bir gün ile sınırlı kalmamasını hayatımızın her anını kapsamasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“OLUŞTURDUĞUMUZ BESLENME NOKTALARIYLA ONLARIN AÇ KALMAMALARINI SAĞLIYORUZ”

Vidinlioğlu, Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Dünya üzerinde en az biz insanlar kadar yaşama hakkına sahip olan canlılarımızı korumak ve kollamak hepimizin görevidir. Sadık dostlarımız olan sokak hayvanlarımıza bakışımız ve onlara davranışımız insani değerlerimizin daha da gelişmesini sağlar. İyilik, sevgi, şefkat ve merhamet gibi duygularımızın gelişmesi gündelik hayattaki birçok sıkıntının hızla önüne geçmemizi de sağlamaktadır. İnsansız bir dünya düşünülemeyeceği gibi hayvansız bir dünya da düşünülmez. Dünya üzerinde her canlının yaşama hakkı olduğu unutulmamalıdır. Kastamonu Belediyesi olarak Geçici Hayvan Bakımevi’mizde tedavileri için misafir ettiğimiz sokak hayvanlarımıza en iyi imkanlarda sağlık hizmeti sunuyoruz. Yine şehrin dört bir yanında oluşturduğumuz beslenme noktalarıyla onların aç kalmamalarını sağlıyoruz. Sokak hayvanlarımızın her türlü ihtiyacını gidermek için hayvan severlerimizle el ele kol kola hareket ediyoruz. Dilsiz dostlarımızın her daim yardıma muhtaç olabileceğinin unutulmamasını, hayvan sevgimizin nesilden nesile en iyi şekilde aktarılmasını diliyorum. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutluyor, canlılara karşı sorumluluklarımızı hatırlamamızın tek bir gün ile sınırlı kalmamasını hayatımızın her anını kapsamasını temenni ediyorum.” (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum