Arama
Arama Sonuçları
Kimseyi zehirleyemeden yakalandı
Düzce’de polis ekipleri kent merkezinde yaptığı çalışmada 1 kilo 95 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Diyanet yanıtladı, sigara içilen ortamda bulunmak orucu bozar mı?
Her sene Ramazan ayına doğru, Müslümanlar, kendilerine farz kılınan oruç ibadetini yaparken oruçlarını sakat edebilecek, orucu bozan ve bozmayan şeyleri merak edip araştırmaya başlamaktadır. Diyanet'in cevaplarını da dikkate alarak oruçluyken sigara içmek ya da sigara dumanı gelmesi orucu bozar mı? Kaza gerekir mi?
Yolcu otobüsüyle uyuşturucu getirirken yakalanan şahıs tutuklandı
Muğla’dan Samsun’a yolcu otobüsüyle uyuşturucu madde getirirken Samsun polisinin takibi sonucu yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama
Kırıkkale’de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
55 bin 930 uyuşturucu hap ele geçirildi
Samsun'a düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 55 bin 930 sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Cinayet zanlısı tutuklandı
Uyuşturucu parası için babasının evini bastı, gürültü için dışarı çıkan komşusunu öldürdü
Yer Kastamonu! Uyuşturucu, silah, tüfek...
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde ruhsatsız silahlar ve av tüfeği ele geçirildi.
Akrabalar arasında silahlı kavga: 1 ölü!
Sinop’ta 27 Aralık’ta akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada yeğen hayatını kaybetti.
Uyuşturucu batağındaki Kastamonulu kız şimdi tanınmaz halde!
Arkadaş ısrarıyla uyuşturucu bataklığına bulaşan Kastamonulu genç kız, aldığı yardımlarla tekrar hayata döndü…
Kastamonu'da büyük uyuşturucu kaçakçısı yakalandı
Kastamonu'da 67 Bin 200 adet sentetik ecza hapı ile kutusunda yabancı menşeili 2 adet 9 mm çapında tabanca ele geçirilen zanlı, Adliyeye sevk edildi.
3 saatlik ‘ayı kurtarma’ operasyonu  
Bir tarlaya kurulan domuz kapanına yakalanan ve kanlar içerisinde kalan ayı, ekiplerin 3 saat süren operasyonuyla kurtarılıp, tedavi edildikten sonra doğal hayata salındı.  
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.
Erdoğan duyurdu: Yüzde 25 zam geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25 oranında ilave artışa gidileceğini duyurdu
Kastamonu’da uyuşturucuya geçit yok!
2 şahsın üst, araç ve ikamet aramasında; çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Zehir taciri tutuklandı
Ankara’dan temin ettiği uyuşturucu maddeleri Kastamonu’ya getiren şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı. Şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Evinde esrar yakalanan şüpheli gözaltına alındı
Tosya ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan aramada evinde kubar esrar maddesi bulunan şahıs gözaltına alındı.
İstanbul'dan Tosya'ya uyuşturucu getirdiler
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik icra edilen titiz çalışmalar sonucu, İstanbul'dan Tosya ilçesine piyasaya sürmek amacıyla uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen A.B. ve H.Y. isimli şahısların evlerinde arama yapıldı.
Uyuşturucu ile yakalanan 6 şüpheli gözaltında
Kontrol noktasında jandarmanın dur ihtarına uymayarak kaçan araç ile durdurulan bir başka araç içerisinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından araçlarda bulunan toplamda 6 şahıs gözaltına alınarak, adli makamlara sevk edildi.
Uyuşturucu operasyonu: 6 tutuklama
Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 29 kilogram esrar, 781 adet extasy, 53 gram metanfetamin ve 5 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.
Narkotik’ten ‘zehir’ operasyonu: 2 gözaltı
Narkotik ekipleri tarafından bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ile yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.
Suçüstü yakalanan zehir taciri tutuklandı
Sentetik ecza hapı satarken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalan şahıs tutuklandı.
Millet İttifakı, yol haritasını belirledi
Sağlıktan eğitime, yargıdan dış politikaya 2 binin üzerinde maddenin yer aldığı Millet İttifakı’nın ‘Ortak Mutabakat Metni’ açıklandı. Muhalefet liderleri, metni törenle imzaladı.
Narkotik’ten kaçış yok!
Kastamonu’da uyuşturucu arama köpeği "CEKU" ile denetimler devam ediyor. Polis ekiplerince uyuşturucu arama köpeği ‘Ceku’ ile yapılan denetimlerde farklı miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Üzerinden satır ve uyuşturucu çıktı
Üzerinde satır ve metamfetamin maddesi bulunan şahıs, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.
91 adet uyuşturucu hap ele geçirildi:1 gözaltı
Polis ekipleri tarafından Kastamonu şehir merkezinde bir evde yapılan aramada 91 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Ceku’dan kaçış yok
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından narkotik detektör köpeği Ceku'nun da katılımıyla yapılan operasyon sonucu çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şahıs gözaltına alındı.
298 adet sentetik hap ele geçirildi
Ankara'dan Kastamonu'ya piyasaya sürmek amacıyla uyuşturucu hap getiren 4 şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. Yapılan aramalarda 298 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken gözaltına alınan 4 şahıs adli makamlara sevk edildi.
81 ilde 716 düzensiz göçmen yakalandı
İçişleri Bakanlığı koordinesinde emniyet, jandarma ve Sahil Güvenlik birimleri tarafından 81 ilde düzensiz göçle mücadeleye yönelik düzenlenen huzur operasyonlarında 28 organizatör gözaltına alındı, 716 düzensiz göçmen yakalandı.
Narkotik’ten uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon sonucu bir ikamette ruhsatsız silah ve Bonzai maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alındı.
Seçimler 100 gün sonra!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “14 Mayıs 2023 Pazar gününün her bakımdan seçim için en uygun tarih olduğunu gördük. Ülkemizi bu tarihte seçime götürmek istiyoruz. Mecliste gereken çoğunluğun sağlanamaması halinde Cumhurbaşkanı olarak biz seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılabilmesini temin edecek bir takvimle kararımızı alıp inşallah süreci başlatacağız” dedi.