Arama
Arama Sonuçları
Bilim adamları yüzyılın depremini analiz etmek için sahada
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremleri mercek altına aldı. TÜBİTAK'ın çağrısı ile 18 araştırma ekibi sahaya inerek, sismik gözlem çalışmalarından başlıca hasar modlarının incelenmesine kadar birçok konuda araştırmalara başladı.
Türkiye su kıtlığı yaşayan bir ülke
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelerek “Bilim ve Teknoloji Odaklı Ekosistemimizi Gençlerimizle Birlikte Geliştiriyoruz” sunumunu gerçekleştirdi.
‘Zamana karşı yarışıyoruz’
Kastamonu İl Koordinasyon Kurulu’nun 3. dönem 4. Toplantısı, Vali Avni Çakır başkanlığında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Çetelere ‘müsilaj’ darbesi
Türkiye genelinde, aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 20 ilde gerçekleştirilen Müsilaj-2 Operasyonu kapsamında İzmir'de 'Camgöz' ve 'Beldekler' çetelerine yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 20 şüpheliden 10'u tutuklandı.
Kastamonu’da ‘müsilaj’ temizliği
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yapılan “Müsilaj-2 Operasyonu” kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 20 ilde başlatılan suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt faaliyetleri kapsamında silah ticareti, ruhsatsız silah bulunduran şahıslara yapılan çalışmalarda Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından il merkezi ve Tosya ilçesinde tespit edilen ikamet ve işyerlerinde aramalar yapıldı.
Aralarında Kastamonu da var
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda 20 ilde organize suç örgütü üyesi 233 şüphelinin yakalanmasına yönelik “Müsilaj-2 Operasyonu" başlatıldı.