Arama
Arama Sonuçları
Kastamonuspor, Sarıyer'e boyun eğmedi!
Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden lider GMG Kastamonuspor, grubun 2’nci sırasında yer alan Sarıyer SK ile Gazi Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maç, taraftar yasağının ardından sezonda ilk defa tribünlerde izleyebilen Kastamonu taraftarının önünde 1-1 skorla berabere bitti.
Gazi Stadı’nda 'anlamlı' pankart!
Nesine 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Sarıyer SK ile Gazi Stadı’nda karşı karşıya geldi. Futbol oyuncuları sahaya, Şehit Polis Memuru Ahmet Şahan'ın sözünün bulunduğu pankartla çıktı.
Kastamonu'da öyle pozisyonlar yaşandı ki!
Nesine 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden GMG Kastamonuspor'un Sarıyer SK'yı Gazi'de konuk ettiği maçın birçok dakikasında tartışılan pozisyonlar yaşandı. Kırmızı - Siyahlı oyuncular, penaltı beklerken hakem oyunu devam ettirdi.
Tüm ilçeler Gazi'ye akın edecek!
Pazar günü Kastamonu Gazi Stadında oynanacak olan GMG Kastamonuspor - Sarıyer SK karşılaşması için tüm ilçelerden önemli maç için araçlar kaldırılacak.
Kastamonuspor’a kupasal görev!
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Eleme Turu kura çekimi 15 Ekim Salı günü saat 14:00'te gerçekleştirildi. Geçen sezon Ligde en iyi puan ortalamasına sahip takım olan GMG Kastamonuspor ise, Ziraat Türkiye Kupası’na 4. Turdan dahil olacak.
Kastamonu Entegre, kapılarını açıyor
Kastamonu Entegre, geniş ürün gamıyla sektöre öncülük ederken, mimariye verdiği önemle adından söz ettirmeye devam ediyor.
Kastamonu’da en çok hangi takım tutuluyor? İşte Türkiye’nin taraftar haritası
Türkiye'de en çok takip edilen spor olan futbol, taraftar sayısı oldukça merak ediliyor.
Kastamonu’da obeziteyle mücadele edilecek!
Spor önemi her geçen gün anlaşılırken, Kastamonu’da Vali Yardımcısı Aydın Ergün, bağımlılık ve obeziteyle mücadele toplantısı düzenleneceğini belirterek çözüm önerileri sunulacağını ifade etti.
Kastamonu Entegre’den eğitime büyük destek 
Kastamonu Entegre, topluma katkı sağlama ve sürdürülebilir gelişime destek olma misyonunu bir adım daha ileri taşıyarak, Balıkesir Valiliği’nin önderliğinde başlatılan bir eğitim projesine destek verdi.
Uluslararası Judo şampiyonasına Kastamonu damgası!
Sırbistan'ın Belgrad kentindeki uluslararası judo şampiyonasında, Kastamonu Judo Spor Kulübü'nden Eymen Doğanay altın madalya kazandı. Kulüpten 10 sporcudan 7'si madalya ile döndü.
Kastamonuspor, Gazi’de yenilmedi
Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden lider GMG Kastamonuspor, sezonda 2 mağlubiyeti ve 1 beraberliği bulunan Karaköprü Belediyespor’u evinde ağırladı. Gazi’de rakibin karşısında baskısını sürdüren temsilcimiz, yeşil sahalardan 1-1 skorla berabere ayrıldı.
Bazı fakülteler kapatıldı!
Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde fakülte, yüksekokul ve enstitüler kapatılırken, yerlerine yeni fakülteler ve enstitüler kuruldu...
Kastamonuspor, Süper Lig’le yarışıyor!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden takımımız lider GMG Kastamonuspor, sezon başlangıcından itibaren galibiyetlerinin üzerine ‘galibiyet’ ekleyerek belirlediği hedefe doğru ilerliyor. Beyaz grupta 3 haftada 3 galibiyet alarak 3’te 3 yapan tek takım olarak ligde üstün başarı sergiliyor.
Taşköprüspor’dan Cengiz Aygün’e kamp teşekkürü
Bu sezon Kastamonu’yu Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Taşköprüspor’un Bolu kampı başladı.
Kastamonulu ünlü gazeteciden acı haber!
Ünlü gazeteci, spor medyasının önemli isimlerinden Kastamonulu hemşehrimiz Ahmet Çakır, hayatını kaybetti. Bir süredir beyin tümorü tedavisi gören Çakır, 72 yaşındaydı.
Yusuf Dikeç’e beklenmedik teklif!
2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na, ekipmansız ve eli cebinde yaptığı atışla tüm dünyanın bir anda gündemine oturan Yusuf Dikeç'e Bollywood'dan reklam filmi teklifi geldi. İşte detaylar...
KASDOFF Offroad Festivali’nde 'Narin' detay!
Uzunyazı mevkiinde Kastamonu Doğa Sporları ve Offroad (KASDOFF) Kulübü tarafından düzenlenen festivalde offroad yarışlarında Narin'in fotoğrafıyla yarışan offroad aracı en büyük alkışı aldı. Yarış sonunda sunucunun istemi üzerine Narin'in ruhuna Fatiha okundu.
3’te 3! Yenilmez Kastamonuspor…
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden takımımız GMG Kastamonuspor, deplasmanda Altay Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Alsancak’ta oynanan maçta güzel bir performans ortaya koyan temsilcimiz, 2-0 skorla deplasmandan galibiyetle ayrıldı.
Cengiz Aygün’den dünya şampiyonuna ‘örnek’ destek
Gün Medya Grup (GMG) Onursal Başkanı ve GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, iki kez dünya şampiyonu olarak Türkiye’yi ve Kastamonu’yu gururlandıran genç Kick Boksçu Hamza Eren Göksu’ya sahip çıktı.
Ksk Gazi’de petrol buldu
GMG Kastamonuspor, evinde Batman Petrolspor ile karşı karşıya geldi.
Özel bireylerin hayatına dokunan proje: ‘Güçlü aile, güçlü özel birey’
Kastamonu'da özel bireylerin ve ailelerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen "güçlü aile, güçlü özel birey" projesi, eğitim ve terapi çalışmalarıyla umut olmaya devam ediyor.
Kastamonuspor’un ‘seyircisiz’ maçı TFF Youtube’ta
GMG Kastamonuspor, önümüzdeki Pazar günü Gazi Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Batman Petrolspor’ü ağırlayacak.
“Türkiye’nin haberi var, Kastamonu’nun yok”
2024-2025 sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Taşköprüspor, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor.
Kastamonuspor, sezonu açıyor
2. Lig’de yarın başlayacak olan 2024-2025 sezonunda Beyaz Grup’ta yer alacak olan kırmızı-siyahlılar yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak.
Kastamonu amatör liglerinde gruplar belli oldu
Kastamonu 1’inci Amatör Lig ve alt yaş kategorilerinde yeni sezon fikstürü çekildi. Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde bulunan Kastamonu Gençlik Merkezi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Adem Keloğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İl Temsilcisi Serdar Badioğlu’nun da katılımıyla düzenlenen fikstür çekimiyle 1’inci Amatör Lig ve alt yaş kategorilerinde yeni sezon grupları belirlendi.
Kastamonuspor'un eski oyuncusu kalp krizi geçirdi
Kastamonuspor'un eski oyuncusu kalp krizi geçirdi.