Arama
Arama Sonuçları
RTÜK ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çocuk ve Aile Dostu Yapımları Ödüllendirmek İçin Düğmeye Bastı
Üst Kurul ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın işbirliğindeki ödül projesinin duyurusu yayımlandı. 30 Eylül’e kadar yapılacak başvurular neticesinde yaklaşık 16 milyon TL teşvik dağıtılacak.
TİMBİR'den Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile resmen kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar ile bir araya geldi.
Diyanet, tüm imkanları seferber etti
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kur’an kursları ve Dini Yüksek İhtisas Merkezlerinin deprem mağdurlarının kullanımına açıldığını duyurdu.
Basın Kanunu yasalaştı
Dezenformasyonla Mücadele Düzenlemesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda kabul edildi. Yasayla birlikte yanıltıcı haber yapanlara hapis cezası öngörülürken, internet haber siteleri süreli yayın kapsamına girdi. Haber siteleri de artık basın ahlak esaslarından sorumlu tutulacak.
TRT’de Kastamonu buluşması
İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere uzun yıllar ülke siyasetinde çok önemli görevlerde bulunan hemşehrimiz eski Bakan Murat Başesgioğlu, TRT Yönetim Kurulu Üyesi Taşköprülü hemşehrimiz Oğuz Göksu’ya dayanışma ve destek ziyaretinde bulundu.