Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da ürkütücü görüntüler!
5 metreye ulaşan dalgalar nedeniyle Kastamonu'nun Abana ve İnebolu ilçelerinde sahillerdeki bazı iş yerleri su altında kaldı, kara yolu kum ve taş yığınlarıyla doldu
Batı Karadeniz’in yeryüzü cenneti!
Çekme Helva, sarımsak ve kestanesi ile meşhur Şirin İlimiz Kastamonu’nun Doğal Güzellik durumunu bu yazımızda ele aldık. Mağaradan, Şelaleyi, Kanyondan Milli Parka birçok doğal güzelliğe sahip dört bir yanı ormanlarla kaplı kadim şehir olan Kastamonu’ya yolunuz düşerse Nasrullah Meydanında meşhur Kel Simit yemenizi de tavsiye ederiz. Kastamonu’nun 7 doğal güzellik harikası gezilecek yerleri sizler için derledik.
Boğmaca Vakalarına Karşı Aşı Tavsiyesi
KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Gökçe Gayretli Aydın: "Ne yazık ki aşı kararsızlığı ülkemizde de artmaya başladı. Bu yüzden bütün anne babaları bilimin ışığında aşılamaya tekrar davet etmek istiyorum"
Geleceğin astronotları olmak hayali ile geziyorlar
Trabzon’da 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum yoğun ilgi görüyor.
Tanıtım seferine çıkan Karaelmas Ekspresi KOMŞUYA geldi
Tanıtım turuna çıkan Türkiye'nin yeni turistik treni Karaelmas Ekspresi, Karabük'e ulaştı.
Kara Elmas Ekspresi komşuda!
Turistik Kara Elmas Ekspresi, tanıtım seferinin ikinci durağı olan Çankırı’ya ulaştı. Tren yolculuğu yapan vatandaşlar, yer altı tuz şehrini gezdi.
Marmara depremi Kastamonu’yu da yıkar!
Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, “Biz sadece merkez üssü Kastamonu olan bir depremden bahsetmiyoruz. Merkez üssü Marmara’da olacak bir deprem de bizleri çok ilgilendiriyor. Marmara’da olacak depremde belki de Kastamonu’daki binaları yıkacaktır.”
Mart kapıdan baktıracak!.. Meteoroloji uyardı
Uzun bir süre mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar İstanbul dahil çok sayıda kentte çarşambadan itibaren yerini soğuk ve yağışlı havaya bırakacak.
Tüm rekorları unutun!.. Meteoroloji uzmanından korkutan açıklama
Geçtiğimiz yıl mart ayı yaşanan en sıcak ikinci mart ayı olurken, kaydedilen en sıcak mart ise 2016'da yaşanmıştı. Bu mart ayı için değerlendirmelerini paylaşan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, rekor sıcaklıkların sinyalini verdi.
Kastamonu, facianın üzerinde oturuyor!
Maden sahalarıyla ilgili ciddi endişeler var!.. Yetkililerden tek bir açıklama yok
Kastamonu'ya sağanak yağış mı geliyor? Meteoroloji'den yeni açıklama!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden şaşırtıcı açıklama geldi. Yapılan açıklamada Kastamonu'da yağış beklendiği ifade edildi.
Kastamonu’nun parası çöpe gitti!
Daha 1,5 yıl önce 28 milyon liraya yapılan dere kenarındaki duvarları kırdılar
Hasan Baltacı, neden aday gösterildi?
Kastamonu Açıksöz TV ve TV366'nın ortak canlı yayınına katılan CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı'nın sorularını yanıtladı.
Meteoroloji uyardı!.. ÇAMUR YAĞACAK
Türkiye, hafta sonuna doğu, orta ve güney kesimlerinde soğuk ve yağışlı havanın etkisini hissederken, 9 Şubat’tan itibaren 2 gün boyunca Suriye'den girecek yoğun toz taşınımı da hayatı zorlaştıracak.
Meteoroloji Kastamonu için yağış uyarısı verdi!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 Şubat hava durumu raporunu paylaştı.
Kastamonu için son dakika uyarısı!
Karadeniz için fırtına uyarısında bulunuldu.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Kastamonu, Trabzon, Rize, Samsun, Sinop, Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Zonguldak. Tehlike devam ediyor
Kastamonu, Trabzon, Rize, Samsun, Sinop, Amasya, Artvin, Bolu, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Zonguldak. Tarih verildi, bol bol yiyin. Ne hamsi ne istavrit kalacak
Kar ve soğuk geliyor!.. Meteoroloji'den uyarı
Meteoroloji'nin haftalık hava tahmin raporuna göre haftaya yurt genelinde sıcaklıklar hissedilir bir şekilde düşecek. Marmara, Batı ve Orta Karadeniz'de etkili olacak kar, yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alacak.
Kastamonu da var! Batı Karadeniz'e "SARI" uyarı
Türkiye genelinde kış şartları etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu'da dahil 21 kent için fırtına ve kar yağışı uyarısı yaptı.
Haluk Levent’ten Kastamonu itirafı
Ünlü sanatçı Haluk Levent; sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede; dikkat çeken bir Kastamonu itirafı yaptı. Kastamonu Üniversitesi’nde öğrenim gördüğü sırada gerçekleştirdiği etkinliği hatırlatan Haluk Levent, Kastamonu Nasrullah Meydanı’na astığı pankart hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı….
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonu dahil 13 ile uyarı! 35 günlük kar haritası
Kastamonu dahil 13 ile 35 günlük dikkat çeken uyarı geldi. Avrupa ve Amerika modeli tarafından yayınlanan kar haritasında  Kastamonu dahil 13 ilin durumu dikkat çekti. İşte o harita!
Kastamonu; ‘başka bir Aralık’ yaşadı!
Kastamonu’da hava sıcaklıkları; Aralık ayında mevsim normallerinin 10 derece üstüne çıkarken; Ocak ayı itibariyle de dikkat çeken bir kış mevsiminin başlangıcını yapacağız… Zonguldak, Bolu, Sinop, Çankırı, Karabük ve Bartın'ın da içinde bulunduğu Batı Karadeniz bölgesinde; alışık olmadığımız bir Aralık ayını geride bıraktık...
Şehidimizi, Boyabat'ta binlerce kişi uğurladı
Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop’ta binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Sinop’un Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen cenaze törenine; Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay da katıldı.
Kışı ayrı, yazı ayrı güzel! Kastamonu cennetten bir köşe
Kastamonu, zengin deniz ürünleriyle ünlü olmanın yanı sıra tarihi güzellikleriyle de dikkat çeken bir il. Kastamonu’nun öne çıkan lezzetleri arasında banduma, tirit ve etli ekmek gibi özel tatlar bulunuyor. Ayrıca, Kastamonu Kalesi'nin tarihi atmosferi de ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Bu eşsiz lezzetler ve tarihi dokusuyla Kastamonu, doğal güzellikleri ve benzersiz tatlarıyla unutulmaz bir deneyim sunuyor.
Kastamonu’ya “Dikkatli olun” anonsu!
Kastamonulu vatandaşların uyarılması ve cenaze duyuruları için, gerçekleştirilen Kastamonu Belediyesi’nin duyuru yaptığı anons hoparlöründen, Kastamonu’ya uyarı sesleri yükseldi.
Meteoroloji uyardı!.. Kar başlıyor
Aralarında Batı Karadeniz'in de olduğu bazı bölgelerde yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.
TBMM heyeti, Kastamonu’da balıkçılığın sorunlarını araştırdı  
Balıkçılık ve su ürünleri sektöründe yaşanan sorunların araştırmak amacıyla kurulan TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu, İnebolu ilçesinde problemlerin çözülmesi için incelemelerde bulunarak sektör temsilcileri ile buluştu.  
Eski Kastamonu valisinin acı günü
Kastamonu Eski Valisi, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Erdoğan Bektaş'ın babası Osman Bektaş, hayatını kaybetti. Bektaş, Trabzon’da defnedildi.