Arama
Arama Sonuçları
Caferoğlu ailesinden Kastamonu'da dev atılım!
Kastamonu'nun köklü ailelerinden Caferoğlu ailesi Kastamonu'da 3 ayrı firmanın açılışı gerçekleştirecek.
Kastamonu’da dehşet!.. Annesini öldürüp intihar etti  
Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs, annesini pompalı tüfekle öldürüp aynı silahla intihar etti.  
Kar düştü; Akıllara Kastamonu ve İstanbul geldi
Ülkenin bazı kesimlerine geçtiğimiz hafta içinde kar yağışı etkisini gösterdi. Başta Kastamonu olmak üzere, Bolu, Trabzon, Ordu, Karabük ve Rize gibi pek çok il kısa süreliğine de olsa karla kaplandı. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyir ederken İstanbul’da ikamet eden Kastamonulu hemşehrilerimizin en çok merak ettiği sorulardan biri ise Kastamonu ve İstanbul'da hava durumu oldu.
Kastamonulu genç asker, Kuzey Irak’ta yaralandı!
Kastamonu’nun Çatalzeytin İlçesi Kızılcakaya köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Mertcan Demir, Kuzey Irak’ta katılmış olduğu operasyon sırasına mayına basarak yaralandı.
Kastamonu'da karla kaplanan ormanlar havadan görüntülendi
Kastamonu'da etkili olan kar ile ormanlar beyaza büründü.
Kastamonuspor, Sarıyer'e boyun eğmedi!
Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden lider GMG Kastamonuspor, grubun 2’nci sırasında yer alan Sarıyer SK ile Gazi Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maç, taraftar yasağının ardından sezonda ilk defa tribünlerde izleyebilen Kastamonu taraftarının önünde 1-1 skorla berabere bitti.
Kastamonu'da ilçe belediyesi personel alıyor!
Kastamonu'da ilçe belediyesi 2 personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi 23 Ekim 2024...
Gazi Stadı’nda 'anlamlı' pankart!
Nesine 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Sarıyer SK ile Gazi Stadı’nda karşı karşıya geldi. Futbol oyuncuları sahaya, Şehit Polis Memuru Ahmet Şahan'ın sözünün bulunduğu pankartla çıktı.
Kastamonu'da  kaçak tütün operasyonu!
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan kaçak tütün operasyonunda 280 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Kastamonu'da öyle pozisyonlar yaşandı ki!
Nesine 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden GMG Kastamonuspor'un Sarıyer SK'yı Gazi'de konuk ettiği maçın birçok dakikasında tartışılan pozisyonlar yaşandı. Kırmızı - Siyahlı oyuncular, penaltı beklerken hakem oyunu devam ettirdi.
Kastamonu’da bir evin çatısında yangın!
Merkeze bağlı Sapacak köyünde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
Meteoroloji’den Kastamonu’ya ‘kar’ uyarısı
Kastamonu'nun ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.  
Hırsızlık ve cinsel saldırıdan aranan firariler yakalandı
Kastamonu’da firari olarak aranan 2 hükümlü, jandarma ekiplerince yakalandı. 
KEAH’a yeni uzman ataması!
Uzman. Dr. Çağatay Şenol, Kastamonu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Bol olunca, Kastamonu'nun yeni gözdesi ‘mantarlı ekmek’
Ağlı ilçesinde bir restoran bu sene mantar çok olunca Kastamonu'nun coğrafi işaretli ürünlerinden etli ekmeği "mantarlı" yaptı.
Kastamonulu ünlü oyuncudan acı haber!
Avrupa Yakası dizisindeki ‘Kubilay Peynircioğlu’ rolüyle hafızalara kazınan Kastamonulu ünlü oyuncu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti.
‘Kastamonu Romanya’dan ilk 6 ayda dev ciro!
Türkiye’deki Kastamonu Entegre’nin Romanya’daki iştiraki olan Kastamonu Romanya, 2024 yılının ilk yarısında 2023 yılının aynı dönemindeki gibi bir sonuç elde etti.
İnebolu’da can pazarı!.. İş makineleri sel altında kaldı
İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın ardından gölet inşaatında çalışan iş makineleri sel suları altında kaldı, operatörler kurtarıldı.
80 yaşındaki adam 4 gün sonra ölü bulundu  
Taşköprü ilçesinde 4 gündür kayıp olarak aranan şahıs, evinde ölü bulundu.  
Kastamonu’da geçen ay 590 konut satıldı
TÜİK Başkanlığı tarafından verilen bilgiye göre; Türkiye genelinde Eylül ayında 140 bin 919 konut satılırken, bu rakam Kastamonu’da 590 adet oldu.
Kastamonu şivesiyle konuşan Afrikalı gündem oldu!
Kastamonu Özel Halk Otobüsünde çekilen video, sosyal medyada gündem olurken birçok Kastamonulu vatandaşların yüzünde tebessüm oluşturdu.
Kastamonu'da Bilim Şenliklerine damga vuran gösteri!
Kastamonu'da Cumhuriyet Meydanı'nda 3 gün devam edecek olan Bilim Şenlikleri düzenlenen açılış töreniyle başladı. Bilim Şenlikleri'nde roket fırlatma gösterisi programa damga vurdu...
TEB sözünü tuttu!.. Selzede Bozkurt’a muhteşem kütüphane
Batı Karadeniz’de 2021 yılında yaşanan selden etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde inşa edilen kütüphane, dualarla hizmete açıldı. 
Kastamonu’da eşini öldüren polis tutuklandı
Kastamonu'da tartıştığı eşini silahla vurarak öldüren polis memuru tutuklandı.  
Vali Dallı kazazede çocukları hastanede ziyaret etti
Kastamonu’da öğrencileri taşıyan minibüs ile tırın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada yaralanan öğrencileri hastanede ziyaret eden Vali Meftun Dallı, yaralı öğrencilerin durumlarının iyi olduğunu belirtti
Tüm ilçeler Gazi'ye akın edecek!
Pazar günü Kastamonu Gazi Stadında oynanacak olan GMG Kastamonuspor - Sarıyer SK karşılaşması için tüm ilçelerden önemli maç için araçlar kaldırılacak.
Kastamonu'da feci kaza! Tırla öğrenci servisi çarpıştı
Kastamonu'da, tırla öğrenci servisi çarpıştı. 13 kişinin yaralandığı öğrenildi
Kastamonu'da kantin ve yemekhanelerde denetim başladı!
Kastamonu'da okul ve yurtlarda bulunan kantin ve yemekhaneler, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından denetleniyor. Denetimlerin 2 hafta boyunca devam edeceği belirtildi.
Polis eşi tarafından öldürülen kadın toprağa verildi
Kastamonu'da tartıştığı polis eşi tarafından vurularak öldürülen kadın Ankara'da son yolcuğuna uğurlandı.