Arama
Arama Sonuçları
Cide’de kaybolan kaptanı mı ait? Sinop’ta denizde ceset bulundu
Cide’de kaybolan kaptanı mı ait? Sinop’ta denizde ceset bulundu
AFAD’dan Kastamonu’ya serinleten ikaz!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Kastamonu’da yağış tahminlerinin ardından, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), vatandaşa tedbirli olması için uyarıda bulundu.
UMKE Atak kapsamında Kastamonu’da deprem tatbikatı
2023 yılında UMKE tarafından afet ve acil durumlara hızlı müdahale amacıyla kurulan UMKE Atak kapsamında Kastamonu'da, Kastamonu UMKE'nin yanı sıra Çankırı ve Sinop UMKE ekiplerinin de katılımıyla depremde arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi.
Komşuda gizemli ölüm; 'İnekleri almaya gidiyorum'
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan yaşlı kadın dere kenarında ölü olarak bulundu.
Batan teknedeki vatandaşları arama çalışmasına ‘dalga’ engeli
Cide ilçesinde teknenin batması neticesinde kaybolan üç kişinin arama çalışmaları dördüncü günde devam ediyor. Ekipler arama çalışmalarını dalgalar sebebiyle güçlükle yürütülüyor.  
Kastamonu’da mini deprem!
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde deprem meydana geldi.
Denizde kaybolan 3 kişiyi arama çalışmaları sürüyor
Cide ilçesinde bulundukları teknenin batması neticesinde denizde kaybolan üç kişinin arama çalışmaları devam ediliyor. Karadeniz'de yapılan arama çalışmalarına 2 helikopter ile çok sayıda personel katılıyor.  
37 plakalı tır zincirleme kazaya karıştı
Aksaray'da Kastamonu plakalı tırın da aralarında bulunduğu 4 tır ve 1 araç birbirine girdi. Kazada Kastamonu plakalı tırın sürücüsü Mustafa K. (56) gazetecilere açıklama yaptı.
Kastamonu Kalesi tadilata giriyor! İşte sebebi...
Kastamonu Kalesi tadilata giriyor. Kastamonu Kalesi'nde düşme tehlikesi bulunan kayaların ıslahı gerçekleştirilecek.
Serinlemek için girdiği barajda hayatını kaybetti
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde serinlemek için baraja giren genç adam hayatını kaybetti.
AFAD duyurdu: Gece yarısı peş peşe depremler
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), son dakika deprem haberini duyurdu. Kahramanmaraş, Adıyaman, Çanakkale ve İzmir'de hissedilen sarsıntılar, vatandaşların korku yaşamasına neden oldu.
Kastamonu'da 14 yıllık 'ev yangını' bilançosu!
Kastamonu AFAD, ilimizde meydana gelen ev yangınlarının istatistiklerini paylaştı. Açıklanan verilere göre son 14 yılda Kastamonu'da meydana gelen ev yangınlarda 1.388 ev yanarken, bu yangınlar dolayısıyla 42 kişi yaşamını yitirdi.
Yılın ilk yarısında 28 kez sallandık!
Türkiye'de 2024 yılının ilk 6 ayında toplam 17 bin 343 deprem meydana geldi. İllere göre deprem sayısı verilerinde Kastamonu yılın ilk 6 ayında 28 kere sallandı.
Hem Kastamonulu hem kurtarmaya çalıştığı kişi öldü!
Denize girdikten sonra denizde kaybolan 36 yaşındaki evli ve 1 çocuk babası Ersin Oral'ın cenazesine ulaşıldı. Kastamonu Cideli Recep Kurban, boğulma tehlikesi geçiren kişiyi kurtarmaya çalışırken kendisi boğularak hayatını kaybetmişti.
Dikkat! AFAD'dan Kastamonu'ya uyarı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), yarın (Salı) Kastamonu'da sağanak yağışın etkili olacağını bildirerek vatandaşlara uyarıda bulundu.
Baycar: ‘Birkaç yıl daha hizmet etmek isterdim’
İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şırnak’ın Cizre ilçesine atanmasının ardından Yeni İnebolu Gazetesi’ne verdiği son röportajında İnebolu’daki 3 yıllık görev süresini değerlendirdi.
AFAD Başkanı'ndan Karadeniz Bölgesi için sel uyarısı: 1 kişi ölmüştü
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, "Vatandaşlarımızdan, özellikle Karadeniz Bölgesi'nde, diğer sel ikazı verilen bölgelerimizde bu ikazlara dikkat etmelerini istirham ediyoruz" dedi. Dün Ordu'da sel sularına kapılan yaşlı bir kadın hayatını kaybetmişti.
Komşuda kan donduran olay! Sır ölüm
Karabük'ün Eflani ilçesinde haber alınamayan 73 yaşındaki kişinin cesedi, ormanlık alanda bulundu
Kastamonu’ya “sel, su baskını, yıldırım” uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Kastamonu’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), Kastamonu’ya sel, su baskını, yıldırım tehlikelerine karşı uyarıda bulundu.
AFAD, Kastamonu’yu ikaz etti!
Geçtiğimiz günlerde yapılan uyarıların ardından, Kastamonu’da fırtına ve lodos etkili olmuştu. Bu defa AFAD tarafından Kastamonu’ya sağanak yağış uyarısı yapıldı.
Ekmekci: 'Fırtına zararları karşılanacak'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Kastamonu'da yaşanan fırtına dolayısıyla meydana gelen hasarların tespit edilmesiyle, ödemelerin yapılacağını açıkladı.
Kastamonu ve Sinop tehlikeyi paslaşacak!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kastamonu ve Sinop'un denizlerinde fırtına beklenmesi nedeniyle uyarıda bulundu.
Kastamonu da hissetti; 5,6'lık deprem!
AFAD açıkladı; 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Başka il uyardı, Kastamonu yandı!
Bugün Kastamonu'da ormanlık alanda çıkan yangının sebebi belli oldu.
Kayıp olarak aranan gençten acı haber!
Komşu ilde kayıp olarak aranan Sefa Taşkıran'dan acı haber geldi.
Kastamonu AFAD'tan Kışlada eğitim!
Kastamonu Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) tarafından Jandarma Komando Eğitim Merkezi'nde kursiyerlere eğitim verildi.
Üst üste depremler! İstanbul'dan da hissedildi
Son dakika haberi... Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında saat 09.21'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve Bursa'da da hissedildi.
Marmara depremi Kastamonu’yu da yıkar!
Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, “Biz sadece merkez üssü Kastamonu olan bir depremden bahsetmiyoruz. Merkez üssü Marmara’da olacak bir deprem de bizleri çok ilgilendiriyor. Marmara’da olacak depremde belki de Kastamonu’daki binaları yıkacaktır.”
Vali Dallı; “Risk almayın”
Kastamonu Valisi Meftun Dallı; deprem haftasında Kastamonu’daki vatandaşlara bilgilendirmede bulundu.