KEAH'ta 'Hasta Hakları Günü' standı açıldı!

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastane'sinde 'Hasta Hakları Günü” dolayısıyla  bilgilendirme standı açıldı.

1998 yılından bu tarafa 26 Ekim günü Türkiye'de 'Hasta Hakları Günü' olarak kutlanıyor. 26 Ekim Hasta Hakları Günü dolayısıyla Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinikler giriş katında hastaneye tedavileri için başvuran vatandaşlar, yakınları  ve ziyaretçilere yönelik olarak, 'Hasta Hakları Bilgilendirme Standı' açıldı.

Bilgilendirme Standı açılışına; İl Sağlık Müdürü  Uzm.Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Özgür Yılmaz, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Ünal, Hasta Hakları İl Koordinatörü Mustafa Can, Hastane Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Öğr. Üyesi Özge Özen Gökmuharremoğlu, Uzm. Dr. Fatih Gün, Op.Dr. Sefa Öztürk, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Özgür Özkan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Saide Pakize Çetin ve  Hastane Müdür Yardımcıları ile Hastane Hasta Hakları Birim Sorumlusu Psk. Ahmet Berk Parlak katıldı.

Standı ziyaret eden hasta ve hasta yakınlarına, Hasta Hakları Günü kapsamında hasta hakları konusunda farkındalığın artırılması amacıyla bilgilendirmeler yapılarak bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.