Şanlıurfa’da görev yapan bölge müdürü, İstanbul’a atandı

İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü olarak atandı.

İKİ YIL ÖNCE ŞANLIURFA’YA ATANMIŞTI

İki yıl önce Resmi Gazete yayınlana karar ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürlüğüne Efe Murat Erbaş atanmıştı.

ŞİMDİ İSTANBUL’A ATANDI

İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, İstanbul Bölge Müdürlüğü görevine atandı. Başarılı kariyeriyle dikkat çeken Erbaş, yeni görevinde İstanbul'daki iletişim faaliyetlerinin koordinasyonunu sağlayacak.

EFE MURAT ERBAŞ KİMDİR?

Efe Murat Erbaş Van doğumludur.

Akademik yaşamında sırasıyla Marmara üniversitesi Özel Eğitim Ana Bilim dalı ve Psikoloji alanlarında Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık bilimleri fakültesi Sosyal Hizmetler alanında yüksek lisans derecesi almıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı’nda Rehberlik ve Araştırma merkezi özel eğtitim değerlendirme kurulu başkanlığı ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler müşavirliği, özel bakım merkezleri denetleme komisyonu başkanlığı, Şube Müdürlüğü ve Özel Kreş ve Gündüz Bakımevleri, Sosyal Ekonomik Destek ve Sosyal Yardımlar, Doğum Yardımı Şube Müdürlüğünden sorumlu İl Müdür yardımcılığı görevlerini ifa etmiştir.

Avrupa birliği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nde proje koordinatörlüğü yapmıştır. İletişim Biliminin güvenlik, siyaset ve İstihbarat alanında kullanımına yönelik araştırma ve çalışmaları bulunan çok sayıda konferans ve seminere katılan Erbaş, çok sayıda dergi ve dijital platformlarda yayımlanan akademik makale ve söyleşinin yazarıdır. Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar kurulu bağlı bakanlık katılımcı görevlerini ifa etmiştir.

Efe Murat Erbaş, 8 Ekim 2022’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü olarak atanmıştı